X

dincolo de aparente

Am tras cu ochiul dincolo de aparente!

Sunt mai multi actori pe lumea asta decat ies din scolile de actorie si cred ca si tu (ca si mine) esti unul dintre ei. Recunoaste, iesi din casa in fiecare zi cu un rol in cap. Textele bine invatate, grimasele pentru fiecare situatie posibila sunt si ele la pachet, costumele – dragele de ele – te fac sa urci pe marea scena tantos, fara cusur. Dar nu esti tu, stii asta bine, nu-i asa?! Asa e, tu esti dincolo de aparente, dincolo de ce lasi sa se vada. Fie ca esti hippie, broker la bursa, ofiter de politie sau biker…te imbraci asa cum se asteapta lumea sa te imbraci, te comporti dupa cum se asteapta lumea sa te comporti, iti porti masca in fiecare zi.

Daca pentru noi, unfamous people, e greu, iti poti imagina cat de intensa este presiunea resimtita de celebritati, ale caror cariere depind de o scanare pana la molecula a comportamentului lor in fiecare zi. Insa nici chiar ei, the famous people, nu au reusit sa tina caracterul uman ferit de ochii lumii, sau mai bine zis, de obiectivul aparatului foto (profesional sau nu) al vreunui curios.

Dincolo de aparente…faimoase

1. Despre Stephen Hwking, fizician englez important, teoretician al originii universului, profesor la Cambridge, unul dintre cei mai mari cosmologi contemporani, stim cu totii cate ceva si mai ales ii cunoastem infatisarea. Insa inainte de a fi in scaunul cu rotile si de a comunica prin intermediul unui computer sofisticat, iata ce facea (poze de la nunta sa cu Jane wilde, pe cand avea 23 de ani):

dincolo de aparente

dincolo de aparente

dincolo de aparente

2. Tanarul Biil Clinton, in anii studentiei la Yale, alaturi de Hillary. Probabil nu se numara printre tipii populari de la universitate, voi ce credeti?

dincolo de aparente

3. Hitler (cuvintele sunt de prisos)

dincolo de aparente

dincolo de aparente

4. Joseph Stalin, un sex-simbol al vremii – mai ales pentru iubitoarele de barbosi.

dincolo de aparente

5. Albert Einstein, la plaja. De la sex-simboluri, ajungem la nonconformistul Einstein, intr-una din ipostazele sale obisnuite:

dincolo de aparente

6. Winston Churchill. Un alt personaj cunoscut, intr-un costum de plaja cel putin revelator.

dincolo de aparente

7. Si ultimul, dar nu cel din urma, Colonelul Sanders, impreuna cu Alice Cooper. Cati dintre voi copilasi credea ca primul numit, colonelul Sanders, e doar un personaj fictiv reprezentand logoul KFC? Ei bine, el a existat si a inventat reteta KFC (la 65 de ani!!). Si se pare ca, pe langa pui, mai gusta si heavy metalul. 😉

dincolo de aparente

Dincolo de aparente, suntem noi…

Si suntem mai frumosi decat cu mastile pe fete, nu? 🙂 Un weekend frumos, fara masti, sa aveti cu toti!