X

din greseala

Din greseala, crede-ma…

Stii cum e sa o dai in bara. Probabil ai trecut si tu prin asta, si nu doar o data. Neatentia – starea de „cap in traista” – face parte, cu siguranta, din experienta de viata a fiecaruia. Consecintele? Hilare, penibile, nefericite sau…dezastruoase. Dar din greseala sau, pardon…din greseli invatam. Daca ar fi sa gasim o scuza pentru pentru greselile noastre, intentionate sau neintentionate, cea mai buna cred ca vine, cu o mica transformare, chiar din Biblie: Cine e fara de greseala (pacat), sa arunce primul piatra!

Ce lucruri ai facut…din greseala?

Inca din copilarie m-am trezit in situatii nascute din neatentie, graba, si am invocat motivul sau…laitmotivul „Din greseala!”. Negresit ca asa a fost! Sapand usor in memorie, imi dau seama ca…din greseala s-au mai nascut totusi si lucruri frumoase sau cel putin…simpatice. Ca atunci cand din greseala am scapat cartile din brate si cel mai dragut tip din liceu m-a ajutat sa le ridic. Sau poate am visat?:)

Totusi, cele mai multe dintre aceste episoade sunt penibile ori amuzante, fiind evocate intotdeauna de vreun amic… binevoitor ce a fost in preajma in momentul…eronat.

Din greseala, mare greseala!

Si pentru ca e luni si avem nevoie de o pastiluta de energie, zic sa ne amuzam impreuna cu cateva greseli cu efect…fatal. Enjoy!