X

Despre

Noi ne-am saturat de carti, hainute, gablonturi, sticle de whisky si ursuleti de plus, obisnuitele cadouri primite la fiecare aniversare. E ca dupa o nunta. Desfacem pachetele si ne intrebam ce sa facem cu toate acele lucruri de prisos. Gestul ne bucura, e adevarat, dar vrem mai mult. E ziua noastra. Trebuie sa ne bucuram si sa ne aducem aminte cu drag.

Si daca tot ne-am saturat, am zis sa si facem ceva in privinta asta. Am inceput cu grupul nostru de prieteni, iar cadourile au avut succes de fiecare data. Ce am facut? De fiecare data cand se apropia ziua unui cunoscut, ne strangeam, adunam informatii despre persoana in cauza si descopeream ceva ce acea persoana isi dorea foarte tare. Si ii cumparam acel ceva. Dar nu obiecte, ci activitatati: un discovery la scuba diving, un curs de pian, 3 zile la un centru Spa, rafting, sky diving, o saptamana de sailing in Grecia, etc, totul in functie de afinitatile persoanei respective.

Nu puteti sa va imaginati bucuria persoanei care primea cadoul. Saptamani intregi povestea cum a fost, ce a simtit, ce a trait. Iar prietenia dintre noi a devenit mai puternica.

Si atunci ne-am gandit ca am putea sa impartasim aceste lucruri cu toata lumea. Sa contribuim la imbunatatirea vietii celorlalti. Sa incercam sa-i facem si pe altii sa fie mai deschisi astfel incat viata sa devina mai frumoasa, mai incitanta, mai plina.

Aceasta este ideea cadouriperfecte.ro. Si credem in ea.