X

oameni frumosi

Oameni frumosi. Un top al…gandurilor despre ei

M-am trezit in dimineata asta de luni gandindu-ma la frumusete si la oameni frumosi. Adevarul este ca am cunoscut cativa oameni frumosi pana in punctul acesta al existentei mele, si daca am inteles un lucru, acesta este ca un chip sau un trup frumos nu fac o persoana frumoasa.

Nu, nu o sa incep sa vorbesc despre frumusetea interioara, asa ca nu stramba din nas. Vedem tot felul de topuri legate de frumusete in care judecam frumusetea dupa o fotografie, cand frumusetea nu doar se vede ci se asculta, se simte. Un om cu adevarat frumos emana frumusete.

The most beautiful people we have known are those who have known defeat, known suffering, known struggle, known loss, and have found their way out of the depths. These persons have an appreciation, a sensitivity, and an understanding of life that fills them with compassion, gentleness, and a deep loving concern. Beautiful people do not just happen. — Elisabeth Kübler-Ross in 1975

Oameni frumosi pe podiumul realitatii

oameni frumosi
Asadar cand vorbim despre oameni frumosi nu spunem modelele din show-urile Victoria’s Secret, nu spunem Angelina Jolie, nu spunem inaltime, greutate, masuri perfecte. Oricate sabloane ale frumusetii am vedea in reviste, in online, pe strada, adevarul e ca frumusetea se numara printre cele mai subiective lucruri de pe aceasta planeta.

Am mai vorbit despre frumusete, despre perceperea ei, insa intr-o lume in mare parte superficiala si ignoranta, “repetitia e mama invataturii”.

Beauty is in the eye of the beholder

Despre oameni frumosi, cu adevarat frumosi

Frumusetea este o calitate tare jucausa si se poate naste din cele mai neasteptate calitati – independente de cele pe care le vedem in oglinda.

Am vazut oameni frumosi, a caror frumusete venea din: Inteligenta, Umorul, Talentul, Bunatatea, Zambetul, Increderea, Optimismul, Nonconformismul, Altruismul…lor si…lista poate continua mult si bine.

Asadar, dragii mei, frumusetea nu este deloc o treaba usoara, ea nu se naste doar din forma trupului, din armonia trasaturilor fizice, ci este un cocktail delicios care cuprinde cel putin 2-3 calitati din cele de mai sus. Asa ca, fiti frumosi cu adevarat!