X

The-Manchurian-CandidateInca o saptamana a inceput, si poate te incearca ganduri negre. Ca sa vezi ca nu-i dracu atat de negru, am zis sa incepem cu saptamana cu o lista de lucruri despre moarte – sora mai mare si mai sluta a zilei de luni.

Radem de moarte, despre moarte

1. Dupa ce a fost decapitata, o persoana ramane constienta in medie 15-20 de secunde.

2. Un gandac de bucatarie poate trai pana la 9 zile fara cap.

3. Iti plangi pisica decedata? Daca suferinta e cu adevarata mare, poti sa tii doliu asa cum o faceau egiptenii, razandu-ti sprancenele.

4. O veche legenda spune ca daca o femeie este ingropata purtand negru, isi va bantui toata familia.

5. In 1931, Henry Ford s-a decis sa pastreze ultima suflare a prietenului sau de suflet, Thomas Edison…intr-o sticluta. Sa speram ca nu a uitat sa puna capacul.

6. Daca te incearca depresia si planuiesti sa te arunci de pe muntele Everest, afla ca pana jos ai 2.5 minute in care sa regreti decizia.

7. Cand un apicultor din Muntii Pirinei moare, cineva trebuie sa stropeasca fiecare albina a mortului cu cerneala neagra. Ei, asta da veste groaznica!

8. Ultimele cuvinte ale lui Oscar Wilde au fost: „Tapetul meu si cu mine ne luptam pe viata si pe moarte. Unul dintre noi trebuie sa moara.” Se pare ca tapetul a castigat duelul.

9. O veche superstitie spune ca daca usile unei case sunt incuiate, sufletul celui mort nu o poate parasi.

10. Primul simt pe care ti-l pierzi dupa ce mori este vederea. Brusc punctul 1 nu mai pare atat de atractiv.

O saptamana voioasa!