X

despre barbati si femei

Despre barbati si femei, in cifre

Cand vine vorba despre relatiile dintre barbati si femei, exista atat de multe…studii, sondaje, pareri, impresii, supozitii, incat te intrebi daca a mai ramas ceva neanalizat, vreo urma de mister. Dar, dupa cum bine stim cu totii (sper), teoria e teoria, iar practica, ei bine, e cu totul alta mancare de peste. Totusi, merge din cand in cand sa ne mai amuzam cu „radiografiile” facute de specialisti oamenilor si relatiilor dintre ei.

Anul trecut, cei de la Discovery au realizat o emisiune despre stiinta relatiilor erotice, unde au invitat o serie de sexperti, printre care si cunoscuta neurocercetatoare Helen Fisher. Ei au fost „interogati” in legatura cu legile de fier ce ne guverneaza interactiunile. Sa vedem ce statistici au scos acestia din diplomatele lor cu…informatii oficiale:

Cateva statistici despre barbati si femei:

Pentru barbatul obisnuit, femeia ideala e cu 27 de kilograme mai usoara decat el. Ce ne facem insa cand avem de-a face cu un subtirel de doar 60 de kilograme? Cred ca e cazul sa il hranim bine. 🙂

O femeie este abordata intr-un bar cu 6 minute mai repede deca este machiata.

La capitolul intalniri, se pare ca in ultimii ani 21% dintre acestea au fost organizate in mediul online si 5% dintre acestea s-au sfarsit prin SMS. Din pacate  procentele virtuale sunt ascensiune si tot ce putem face este sa devenim…exceptiile acestei tendinte.

98% dintre oameni au experimentat dragostea neimpartasita.

Se pare ca un mare turn off pentru barbati sunt femeile care ii intrec la consumul de alcool – cele care beau cu cel putin 1,5 pahare mai mult decat ei.

Se poate muri din dragoste: 2% dintre infarcturi au fost legate direct de o inima franta.

Divortul scade speranta de viata a unui barbat cu 3.7 ani, insa moartea poate fi intarziata – 75% dintre casatorii supravietuiesc daca barbatul inseala si 65% daca femeia calca stramb.

Multe s-au spus si scris despre barbati si femei…

…multe cifre au fost date publicitatii. Acum, ramane doar la latitudinea noastra de care parte a baricadei ne pozitionam: a conformistilor sau a…exceptionalilor. 😛