X

desene in nisip

Desene in nisip, joaca sau… arta?

Pentru cei care se uita la ceas din ora in ora, sperand sa treaca mai repede ziua de munca si sa fuga (sau nu, in functie de trafic :p) la mare, am pregatit astazi cateva imagini cu desene in nisip….

si nu orice fel de desene!

Asadar, daca te vei plictisi cumva de orele lungi de stat cu berea in mana la soare, cu sunetul valurilor “pe fundal”, cu sau fara “sarutul in ureche”, ia frumos un betisor si da forma gandurilor tale… in nisip. Nu-ti propune sa desenezi ceva anume, lasa-ti mana purtata de briza si poti fi uimit de rezultat! Si ca sursa de inspiratie, iata ce a facut Jim Danevan, un artist… eco. 😉

Desene in nisip, pe gheata sau pe pamant

Iar daca iti va parea rau atunci cand valurile iti vor sterge opera de arta sau vantul iti va distruge desenele in nisip, gandeste-te cum ar fi fost daca ai fi deseant intreaga plaja! Pentru ca exact asta face Jim Danevan, cu un bat si cu muuulta rabdare: creeaza adevarate minunatii pentru a le vedea distruse in doar cateva ore.

Si nu doar nisipul este panza sa, ci si gheata sau pamantul, insa pentru ca se apropie cu pasi repezi aceasta minivacanta atat de asteptata de noi toti, voi atasa aici cateva dintre cele mai frumoase desene in nisip ale sale. Pentru restul, click aici.

Distractie maxima! 😀

Desene pe nisipi… impresionante!

desene in nisip

desene in nisipdesene in nisipdesene in nisipdesene in nisipdesene in nisip desene in nisipdesene in nisip
desene in nisip

desene in nisip