X

ziua indragostitilor

Te gandesti deja la Ziua Indragostitilor?

Ei bine, trebuie sa recunosc ca si mie mi-a trecut prin minte de vreo doua ori de curand. Ziua Indragostitilor, atat de hulita de unii, adorata de altii, o sarbatoare cu miros de trandafiri (rosii) si „parfumata” bine cu romantism bate la usa. Dar ce te faci cand dupa usa, te afli doar tu? Pentru cei pe care 14 februarie ii va prinde…single, e motiv de sarbatoare.

Ziua indragostitilor…de viata

Cum Cupidon e tare ametit si cateodata mai uita de unii dintre noi, se poate intampla ca anul acesta sa serbezi Valentine’s Day „on your own”, sau, ma rog, fara EL. Ma adresez acum fetelor, pentru care aceasta zi poate fi putin una putin mai delicata.

Iata cu ce ganduri poti astepta Ziua Indragostitilor, daca nu ai pereche:

1. Doar pentru ca esti „single” nu inseamna ca esti singura! Aduna cateva prietene din aceeasi categorie si dati o tura prin oras: intr-un bar, la karaoke sau poate la Spa. Te poti simti minunat in aceasta zi, chiar fara el.

2. Fie ca e George Glooney sau Johnny Depp, petrece Ziua Indragostitilor alaturi de „iubitul” tau celebru! Inchiriaza (sau download-eaza) cateva din filmele lui si da startul unui maraton de…suspine.

3. Organizeaza „Secret Admirer” – se joaca pe acelasi principiu ca Secret Santa, cadourile fiind din registrul: ciocolata, flori, ursuleti de plus si se livreaza prin curier.

4. Ofera-ti cateva momente de placere: o sedinta de relaxare la Spa, un colier nou sau poate… o schimbare de look.

de ziua indragostitilor

5. Invita-ti un amic la o intalnire platonica si impartiti nota unei cine delicioase. In timpul mesei, puteti sa jucati un joculet amuzant: priviti (discret) cuplurile din jurul vostru (vor fi cu siguranta multe) si incercati sa ghiciti care vor trece proba timpului, in functie de limbajul corpului.

6. Petrecere la tine! Invita-ti prietenii (singuri si ei) la un pahar de vin, cateva aperitive si…povesti despre „vremurile bune”. Nu trebuie neaparat o petrecere cu tematica „anti-Valentine’s day”, dar daca sunt destui doritori…

Cam asta iti propunem noi de Ziua Indragostitilor, asta daca nu treci in cealalta tabara pana atunci…