X

Dansul este putina nebunie care ne face tuturor mult bine!

Cea mai buna modalitate de a-ti dezlega energia pitita in puls si in colturi ale mintii este dansul.

Nu trebuie sa fii un expert in dansuri, nu trebuie sa stii pasi de dans. Trebuie doar sa plutesti, sa simti muzica si sa te predai. Sa uiti de principii, de granite si limite impuse zilnic. Danseaza cum stii tu, cum vrei tu: simte-te liber!

Ok! Am inteles! Iti place sa urmezi reguli. Avem dansuri cu reguli, sa stii!

Daca modalitatea de mai sus nu se muleaza personalitatii tale, atunci e bine sa stii ca multe dansuri urmeaza reguli clare si pasi exacti.  Poti alege dansuri standard – vals vienez, vals englezesc, quick step, tango –  sau dansuri latino – jive, passo doble, salsa, rumba, merengue, cha cha cha. Nu conteaza de vrei sa le inveti pe amandoua. Multe scoli de dans predau atat dansuri standard, cat si latino si in no time vei fi un expert in stanga, dreapta, doi stanga, unu fata, unu spate, intoarcere! 🙂

Dansul este un poem in care fiecare miscare este un cuvant…

No bine bine…si ceva dansuri doar pentru noi, fetele, avem?

Iesi doar cu gasca de fete in oras. Traditia e traditie. Dar varianta cu hai sa mergem in club sa vedem masculi care cica fac streaptease si care cica danseaza cuceritor s-a cam dus…a cam expirat…nu mai e buna!

Incearca ceva nou pentru iesirea cu fetele. Fa-ti cadou de ziua ta un abonament la o scoala de dansuri. Ia-le si pe ele. Distractia si buna dispozitie vor fi la ele acasa.

Stiu ca ai mers in clubul de salsa de multe ori si ti-ai ros unghiile. Ti le-ai ros pentru ca misteriosul cu plete crete dupa care te topesti mai ceva ca gheata pe soba nu te-a invitat la dans! Pentru ca nu stii sa dansezi! Ei bine, ia atitudine! Mergi la cursuri de dansuri, invata sa dansezi toate stilurile de dans ce-ti plac si arata tot ce stii in club. Garantat 200% ca misteriosul cret se va bate cu toti ceilalti care te-au invitat la dans.

Dansuri pentru voi doi

Pentru cele care care se afla „intr-o relatie serioasa”, oferiti-le un cadou pentru cursuri de dans partenerilor vostri si nu vor mai avea nicio scuza sa nu danseze cu voi, motivand ca nu stiu cum.

Mergeti impreuna la cursuri de dans si veti descopri un mod cum nu se poate mai placut de a va petrece timpul liber impreuna. Si veti face si furori pe ringul de dans.

Corpurile noastre, ale tuturor, au nevoie de energie, de tinerete dar si de vitalitate psihica si fizica, toate acestea gasindu-si raspunsul in dans.

Dansul este limbajul ascuns al sufletului.