X

Curs de dans

Curs de dans. Un alt mod placut de a incheia o saptamana de munca.

In club nu e loc de stat ci de dansat. Iar daca te crezi lipsit de talent, sigur il gasesti la un curs de dans.

Vreau un weekend de trei zile ca sa pot acoperi cam tot ce vreau eu sa fac in materie de relaxare si entertainment. Da, vreau sa merg si la spa, vreau sa plec si la munte pentru a escalada cateva ore un perete de stanca, vreau sa ies si cu prietenii in oras insa nu prea am timp.

Iar acum ma cuprinde o noua curiozitate, aceea de a merge la un curs de dans intrucat prietenii mei deja frecventeaza alt gen de cluburi si se distreaza pe alte ritmuri placute urechilor…. dar deloc accesibile picioarelor mele.

Am pasit o singura data intr-un club de sound-uri latino si m-am simtit extrem de izolat. Parca era prima mea zi de scoala, cand nu stiam cum sa-i abordez pe ceilalti si cum sa-mi fac intrarea in gasca. Seara de club s-a terminat asa cum a inceput, cu un fiasco total. Nu am facut decat sa pazesc ringul de dans… Si imi rasare o idee…un curs de dans ar fi binevenit.

Chill out! Este doar un curs de dans

Pentru mine lucrurile par simple. Competitia este cea care ma indeamna sa arat celorlalti ca pot sa fiu si eu pe val…. Nu, nu mi-e teama de nou, de esec sau de felul in care ma vor percepe ceilalti sau instructorul de dans. Aleg fara sa ezit un curs de dans. Si nici tie nu ar trebui sa-ti fie teama! Danseaza ca si cum nimeni nu te-ar privi!

Ne promitem mincinos ca mergem la un curs de dans… iar pana la urma ajungem!

If you can talk, you can sing. If you can walk, you can dance.

Un curs de dans 3 in1. Anti calorii, antistres, anti plicitiseala

Curs de dansIata cum m-ar ajuta pe mine un curs de dans: sa-mi dezleg picioarele, sa ma arunc in centrul atentiei si sa-mi fac noi prieteni de petreceri. Dar mai ales prietene… 😉

Pe tine poate te-ar ajuta sa mai schimbi ceva la atmosfera incorsetata din timpul saptamanii, sa arzi niste calorii sau poate chiar sa-ti gasesti jumatatea.

Asadar nu-mi ramane decat sa-mi cumpar de pe site voucherul aferent cursului si sa merg cu el in dinti spre sala de dans.