X

Petrecerile surpriza pot fi experiente memorabile cu ajutorul carora poti pune in lumina reflectoarelor o data importanta pentru cuplul tau. Pentru a iesi bine, o petrecere surpriza are nevoie de un mix de istetime si creativitate. Iata mai jos patru ponturi care te vor ajuta sa duci la bun sfarsit petrecerea aniversara surpriza perfecta pentru iubirea vietii tale.

Planifica totul din timp

Vei spune ca e de la sine inteles ca trebuie sa planifici totul din timp atunci cand organizezi o petrecere surpriza, insa ceea ce vrem noi sa spunem este ca va trebui sa organizezi si sa planifici seara cea mare inainte de data efectiva a aniversarii, oferind prietenilor si familiei ocazia de a sarbatori alaturi de voi, dar fara sa uiti sa aloci timp in ziua aniversarii pentru o seara in doi, doar a voastra.
Planificarea petrecerii intr-o alta zi decat cea a aniversarii te va ajuta sa pastrezi si factorul surpriza, fiind ceva cu totul neasteptat.

Planifica un eveniment capcana

Tocmai pentru ca nu vei organiza petrecerea exact in data aniversarii, vei avea nevoie de un motiv pentru ca persoana draga sa arate bine si elegant pentru propria sa petrecere, dar fara sa ii trezesti suspiciuni. Daca ii spui ca trebuie sa se imbrace elegant pentru o cina cu un coleg de serviciu sau cu niste prieteni poate fi o varianta pentru o petrecere simpla de cocktail. De altfel, puteti chiar sa iesiti la cina cu respectivele persoane si apoi sa reveniti pentru petrecerea aniversara surpriza.

Daca ai planificat ceva specific, precum o petrecere la bowling, o seara de dans sau activitati care necesita o tinuta anume, asigura-te ca povestea pe care i-o spui iubitei va incuraja o garderoba potrivita. Pana la urma… nu ti-ai dori ca partenera ta sa exagereze cu straturile de mascara cand tu urmeaza sa o duci la o petrecere la piscina.

Desemneaza-ti ajutoarele

O petrecere surpriza nu este in niciun caz o misiune pe care sa o faci de unul singur. In cel mai rau caz vei avea nevoie macar de un partener care sa te ajute sa coordonezi momentul in care aprinzi luminile si in care toata lumea sare tipand “Surpriza!!!”.
In mod ideal, desemnarea unui grup de prieteni care sa te ajute nu poate decat sa faca petrecerea si mai reusita. Un comitet cat mai divers de planificare poate oferi mai multe idei valoroase pentru lista de invitati si va fi benefic si pentru schimbul de idei. Rudele, colegii de serviciu si prietenii vechi sunt cele mai bune idei la care poti apela cand iti alegi ajutoarele pentru planificarea unei petreceri aniversare surpriza.

Micile detalii

Nu este vorba despre o petrecere oarecare, iar adevaratul secret pentru petrecerea surpriza perfecta este reprezentat de toate ideile si efortul care sta in spatele sau, mai ales toate lucrurile mici care au fost aranjate chiar sub nasul iubitei tale, fara ca ea sa-si dea seama.
Pe langa mancare, bauturi si detalii tipice, asigura-te ca petrecerea este complet secreta si pluseaza chiar cu cateva pacaleli, ca sa indepartezi orice banuiala.

Spune-i ca mergeti la cina cu un coleg de serviciu atat de enervant incat sa fii nevoit sa o scoti efectiv cu forta din casa pentru o seara despre care habar n-are cat de distractiva va fi!
Convinge-o ca anul asta nu va permiteti o cina mai fastuoasa in oras de aniversarea voastra si ca va trebui sa mentineti motoarele reduse la minim.
Si nu uita sa inviti la petrecere si prieteni si rude de departe, pe care nu le-a mai vazut demult.

In final, aceasta zi speciala este doar despre tine si iubirea vietii tale. Doar tu stii cum sa faci acest eveniment sa fie special si memorabil personalizand detaliile, insa noi speram ca si ponturile de mai sus iti vor fi utile pentru a crea un moment special.

Sursa: https://www.giftster.com/news/2021/06/23/how-to-plan-the-perfect-surprise-anniversary-party/