X

cum e iubirea

Cum e iubirea de fapt…

Sa incepem cu lucrurile pe care le facem cand iubim: ne sarutam, ne amagim, mintim, declaram, rumegam, radem, plangem, zambim, gandim, uram, dansam, sarim, fugim, tipam, uitam, cantam, privim, cerem, oferim, cerem, cerem, asteptam, regretam, speram, ne resemnam, ne razgandim, sangeram, ranim, murim, ne inaltam… Probabil am reusit sa acopar macar 10% din lucrurile pe care le facem atunci cand iubim. De ce? Cand ar trebui numai sa iubim.

Dintr-un complex al inutilitatii pe care multi il avem, complicam iubirea, o machiem excesiv, transformand-o din inger in paiata. Apoi o vedem cat de sluta e si o aruncam intr-un colt si o lasam sa moara in chinuri. O renegam. Apoi ne amintim din nou de ea si…reluam.

Nu stii cum e iubirea?

Nu stii cum arata, ce limbi vorbeste, cum se misca? Nu e decat o cale de-a afla: iubeste!

Filmuletul de mai jos prezinta o instalatie artistica a lui Daniel Wurtzel, realizata doar dintr-o simpla bucata de panza, care zboara in curentul de aer creat de ventilatoarele din jur si un desen in carbune al artistului columbian Hernan Marin. Asa, ca sa-ti faci o idee cam cat de simpla e iubirea! 🙂