X

creativitate si imaginatie

Creativitate si imaginatie: o investitie in frumusete

M-am saturat de banal si din cauza asta am inceput sa caut tot felul de lucruri in care s-au investit creativitate si imaginatie. Imi place sa vad oameni care isi folosesc capacitatile creative pentru a da nastere unor lucruri frumoase, care macar pentru cateva secunde reusesc sa iti intrerupa cursul normal al unei zile.

Intr-o oarecare masura, ca si cascatul, creativitatea este molipsitoare. Asa ca, „tactica” mea este sa ma inconjor de lucruri creative si de oameni plini de creativitate si imaginatie.

Un exemplu de creativitate si imaginatie

Cum internetul este una din marile resurse de creativitate si imaginatie, am reusit sa pescuiesc nenumarate exemple creative, iar cea mai recenta descoperire ti-o voi prezenta si tie. Creativul de fata, israelianul Eran Amir a filmat 500 de persoane tinând în mâini peste 1.500 de imagini, din succesiunea acestora rezultând filmul de mai jos.

Creativitate si imaginatie fara limite

Nu e greu sa iti accesezi centrul de creativitate si imaginatie- exista chiar si workshop-uri care te pot ajuta in acest sens- important este sa intelegi si tu si restul lumii cat de important este sa creem. De la un desen la o bratara handmade, orice creatie e un plus de valoare adus lumii. Asa ca, spor la treaba! 🙂

Si, astept si exemplele tale de creativitate si imaginatie.