X

covor de frunze

Dincolo de frumusetea lui, un covor de frunze uscate e o sursa bogata de materie prima

Nu e de ici de colo confectionarea propriilor accesorii. Nu mai vorbesc de aceia / acelea dintre voi care v-ati facut si o mica afacere din aceasta indeletnicire. E nevoie de timp, indemanare si, hai sa-i spunem pe sleau, si un anumit efort financiar. Pe langa asta, piata e suprasaturata cu oameni talentati, care si-au dedicat talentul confectionarii de accesorii handmade. Se intampla insa, si nu de putine ori, din fericire, ca inima sa devina indiferenta in fata ratiunilor financiare.

Recunosc. De-a lungul vremii, doar am cochetat cu ideea de a-mi pune la incercare inclinatia catre aceasta activitate creatoare, impulsul nefiind unul prea puternic, asa ca am stat potolita, pana acum.

A venit insa, dupa cum bine mi se pare, momentul sa imi testez aptitudinile de creator de obiecte decorative. Ca vor fi podoabe pentru domnisoare, ca vor fi podoabe pentru casa, voi vedea. Pentru moment, marturisesc ca doua materiale mi-au gadilat eul creator: frunzele colorate de toamna si rasina. Iata cum am ajuns sa merg cu capul in pamant, vanand cele mai cochete frunzulite si sa caut furnizori de rasina. Cu siguranta nu sunt nici prima si nici ultima care a facut asta. Cu acest gand in minte, am inceput sa caut creatiile celor care au pus mana de ceva vreme pe cele doua ingrediente. Mai jos sunt doar cateva dintre multe creatii de care am dat. Procedeul nu pare foarte greu, asa ca…sa inceapa joaca!

covor de frunze

covor de frunze

covor de frunze

covor de frunze

covor de frunze

covor de frunze