X

ceva special pentru iubit

Ceva special pentru iubit: vesnicul deziderat

Ceva special…pentru iubit… Ceva special…ceva special. Sigur ti s-a intamplat si tie sa tot repeti cele doua cuvinte la vreo aniversare a relatiei, de ziua lui de nastere, de Valentine’s Day sau la mai stiu eu ce ocazie speciala care trebuie musai sarbatorita cu ceva special pentru iubit.

Cel care se maimutareste si te face sa razi cand esti imbufnata, cel care te ajuta cu micile reparatii in casa si care se umfla in pene dupa, cel care te strange in brate cand esti trista si care iti spune mereu cat de frumoasa esti…merita sa ii arati cat de special este pentru tine. Asta o faci, normal, in fiecare zi, dar uneori e nevoie de dovezi putin mai…elaborate.

Ceva special pentru iubit: o treaba imposibila?

ceva special pentru iubit Oricat de previzila as fi voi spune ca nimic nu e imposibil. Si mai ales in acest caz. Asadar, ceva special pentru iubit nu este unul lucru usor de gasit… Atunci, sa nu ne mai gandim la acest „ceva special” ca la un lucru si sa ne gandim la el ca la un gest, o activitate poate.

Majoritatea baietilor din grupul meu nu au fost dati pe spate de cadouri valoroase care le-au fost intinse de-a lungul vremii sub forma de obiecte ci mai degraba au fost „miscati” de gesturi, actiuni, activitati…

Pe al meu iubit il dau pe spate activitatile spontane, neplanificate asa ca in cazul meu ceva special pentru iubit a insemnat ultima data o zi de kaiaking pe raul Buzau- iubeste apa, a facut 10 ani de inot si polo. Nu stiu decat ca s-a intors fascinat si mi-am dat seama ca niciun obiect nu ar fi avut impactul asta asupra lui.

Ceva special pentru iubit: Done.

Barbatii iubesc noutatea, poate din cauza asta privesc atat de des buletinele de stiri … 🙂 Si ce poate fi mai bine decat sa ii alegi tu lucrurile noi pe care le incearca. Si ma refer aici, normal, la activitati. Nu trebuie sa il trimiti la kaiaking daca ii este frica de apa si nu stie sa inoate dar poti sa il trimiti la tir cu arma, zbor cu parapanta sau poate alpinism…O sa te iubeasca pentru asta si cadoul tau o sa il pastreze in cel mai special loc: in amintirile lui.

Si poate cine stie, o sa te convinga si pe tine sa incerci cadoul. 😉