X

cea mai frumoasa declaratie de dragoste

Cea mai frumoasa declaratie de dragoste. Pe scurt

Declaratiile siropoase nu au fost niciodata pe lista lucrurilor care mi-au facut inima sa bata puternic. Nu ca as avea ceva impotriva exprimarii in cuvinte a sentimentelor, dar parca mereu am citit mai multe intr-o privire decat pe buze.

Cea mai frumoasa declaratie de dragoste a fost in cazul meu extrem de simplu exprimata in cuvinte. Ce a amplificat senzatia au fost factorii senzoriali, momentul ales si reciprocitatea sentimentelor. Cred ca nici cel mai frumos poem nu ar fi putut sa imi faca creierul sa vibreze mai mult decat acele cuvinte simple, care au venit la momentul potrivit.

Nu de putin ori mi s-a parut ca tocmai cuvintele au stricat frumusetea unui moment. Poate ca nu reusim mereu sa exprimam perfect in cuvinte ceea ce simtim si astfel ne sabotam singuri momentele frumoase.

Cea mai frumoasa declaratie de dragoste mai poate astepta

cea mai frumoasa declaratie de dragoste Niciodata nu m-am grabit sa fac declaratii –in cuvinte– si  am reusit mai mereu sa nu cad prada impulsului de moment. Astept sa fiu sigura inainte sa rostesc unele cuvinte, chiar daca risc sa fiu acuzata de raceala. Exista oameni care rostec anumite cuvinte, fac declaratii pentru a nu rani, sau ca raspuns la afectiunea primita. Cea mai frumoasa declaratie de dragoste nu va veni in nici un caz in acele momente.

Am invatat sa folosim cuvinte mari mult prea des si astfel le furam din frumusete. Mi se mai intampla sa aud fara sa vreau in discutiile telefonice ale unora cate un „Te iubesc” grabit in loc de la revedere si mereu ma intristez. Ma intreb cat de mult mai inseamna pentru ei cele  doua cuvinte…
cea mai frumoasa declaratie de dragoste

Cea mai frumoasa declaratie de dragoste, fara regie…

Asa… probabil ca te-am posomorat putin pana acum. Hai sa vorbim de lucruri mai frumoase! Cea mai frumoasa declaratie de dragoste poate fi un cantec special, o privire, o atingere, un sarut, un biletel lasat pe perna, o floricica… Orice gest poate fi o declaratie si cea mai frumoasa declaratie de dragoste este aceea nascuta dintr-o pornire naturala care dezvaluie mai mult decat o declaratie „regizata”.

Cateodata ne straduim prea mult, ne planificam fiecare moment din zi, ne cronometram fiecare clipa. Hai sa nu facem asta si in materie de iubire. Sa tinem amorul departe de calitatile noastre de buni organizatori si sa incercam sa fim cat mai naturali. Sa ne surprindem si pe noi insine cu autenticitatea si naturaletea unor gesturi si cuvinte neplanificate.

Cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care i-o poti face persoanei iubite poate fi doar sa o iei de mana si sa fugiti intr-un loc numai de voi stiut.