X

ce faci in weekend

Ce faci in weekend? O intrebare de vineri

E vineri si mai toti numaram orele pana cand se va da startul weekend-ului… Daca de joi incepi sa primesti deja obisnuita intrebare: Tu…ce faci in weekend? si incepi sa iti faci tot felul de planuri in minte, vinerea…ei bine, vinerea mintea ta de zboara inca de dimineata spre taramurile mai insorite ale weekendului.

Indiferent ce faci in weekend, exista cateva obiceiuri comune, pe care multi dintre noi le urmam in cele doua zile si care ne fac sa le asteptam cu atata dor saptamana de saptamana:

  • Te trezesti la ce ora poftesti… Alarma de trezire tace malc motaind si ea probabil;
  • Te prinde pranzul in pijamale;
  • Te bucuri de intreaga zi, nu o mai admiri de la fereastra biroului

Ei, de aici lucrurile difera pentru fiecare in parte…

Ce faci in weekend ca sa alungi rutina din timpul saptamanii

ce faci in weekendVineri seara, ora 6:00 PM… Incepi deja sa bati nervos din picior pe ritmurile weekendului ce se pregateste sa se instaleze. Chiar daca nu stii exact ce faci in weekend te gandesti ca ai suficient timp sa rasfoiesti vreun ghid special pentru petrecerea timpului liber.

Petreceri in cluburi, expozitii, piese de teatru, concerte, un film nou, o lansare de carte: oferta e variata, trebuie doar sa dai attend… Apoi mai ai si prietenii care vin si ei cu tot felul de oferte: seara de poker, o tura cu bicicletele, o adunare la cineva acasa si…uite asa zboara weekendul.

Time flies when you’re having fun…

Insa atunci cand timpul zboara la fel in fiecare weekend, atunci cand rutina contamineaza si acele doua zile mult asteptate, trebuie sa regandesti strategia astfel incat ce faci in weekend-ul asta sa mai nu semene cu ce-ai facut weekendul trecut. Recunosc ca si eu m-am trezit la un moment dat speriata, dupa cateva luni bune de clonat weekenduri, obicei de care m-am vindecat intre timp.

Ce faci in weekend ca sa fie altfel decat weekendul trecut

In primul rand, recapituleaza ce ai facut weekeend-ul trecut si incearca sa faci macar un lucru diferit. Nu uita, doar tu hotarasti ce faci in weekend. Fa o lista cu lucrurile pe care iti doresti sa le faci si nu reusesti i n timpul saptamanii si apoi bifeaza-le in weekend. Lista va creste cu siguranta de la saptamana la saptamana.

Iata listuta mea:ce faci in weekend

  • Citeste o carte buna
  • Invata sa te dai cu placa
  • Du-te la SPA
  • Incepe odata lectiile de chitara
  • Fugi din oras
  • Poate te apuci si de cursurile de dans

La intrebarea „Ce faci in weekend?” azi raspund: Citesc o carte buna. In rest, las imprevizibilul sa isi faca datoria.

Si tu…ce faci in weekend?