X

ce faci cand te plictisesti acasa

Tu ce faci cand te plictisesti acasa?

Cateodata e plictiseala mare, mon cher! Si ce faci cand te plictisesti acasa? Cand deja ai cotrobait prin toate cotloanele net-ului, ai vazut atat de multe filme ca ai si inceput sa le incurci si ti-a obosit aratatorul de la prea multe click-uri pe categria “Most recent” de pe pagina de Facebook, situatia devine alarmanta!

Ce faci cand te plictisesti acasa teribil, dar totusi nu ai chef sa iesi? Noi iti propunem 10 moduri amuzante si cat se poate de simple pentru a scapa de plictiseala. Enjoy! 😀

Ce faci cand te plictisesti acasa? 10 raspunsuri simple si funny

1. Incearca sa nu te gandesti la pinguini! (Potential de amuzament: 1-5 minute)

Poate fi cel mai dificil lucru pe care l-ai facut vreodata, pentru ca fie ca te straduiesti din rasputeri sau abia incerci, singura imagine din mintea ta va fi cea a unor…pinguini. Totusi, merita incercat!

2.Vezi cat de mult poti sa tii o nota cu vocea. (Potential de amuzament: 4 – 20 min)

Incearca sa-ti exersezi vocea si vezi cat de sus poti sa ajungi si cat de mult poti sa tii o nota, dupa care incearca sa-ti bati propriul record in vocalize! Ai grija totusi sa nu te apuce talentul la orele amiezii sau noaptea pentru a nu te trezi cu politia si…un medic specialist la usa.

3. Repeta acelasi cuvant de multe ori pana cand isi pierde intelesul. (Potential de amuzament: 1 – 3 min)

Incearca sa spui “plictiseala” de multe ori tare si ai sa vezi ca in scurt timp vei uita complet de ea! 😉

4. Ce faci cand te plictisesti acasa, ziua? Apreciaza…trecatorii. (Potential de amuzament: 10 – 15 min)ce faci cand te plictisesti acasa

Deplaseaza-te pana la geam si aseaza-te confortabil, dupa care priveste fiecare trecator in parte si incearca sa-i ghicesti gandurile,  spunand cu diverse voci ce crezi ca ii trece prin minte. Poate-ti descoperi puteri paranormale, cine stie?

5. Fixeaza-ti privirea pe un obiect, inchide ochii si deschide-i asupra unui perete alb. (Potential de amuzament: 5 – 10 min)

Un alt mod perfect de a-ti pierde, cu adevarat, timpul: imaginea – iluzie va dainui maxim 30 de secunde, dar nu conteaza, ai destule obiecte in camera si in casa de care poti sa te folosesti la maxim.

6. Clipeste larg, apoi strange ochii puternic pentru un show de lumini magnific! (Potential de amuzament: 1 – 5 min)

Vei vedea o varietate de culori, stelute si forme din care poti incerca sa-ti imaginezi diverse forme prin intermediul carora, cine stie, mintea iti poate transmite un mesaj secret de tipul: “Nu-ti mai pierde timpul aiurea!”.

7. Prefa-te ca esti un robot. (Potential de amuzament: 1- 3 minute)

Plimba-te prin casa executand miscari robotice si emitand un sunet de tipul “zzt” la fiecare pas si poate ti se strica si vreo piulita…sa vezi atunci distractie!

8. Ce faci cand te plictisesti acasa rauuuu? Ciupeste-te! (Potential de amuzament: 1- 3 minute)

Incearca sa te ciupesti pana incepe sa te doara si vei vedea cat de neinsemnata va parea plictiseala…

9. Foloseste-ti puterea mintii!  (Potential de amuzament: 5- 10 minute)

Pune un creion pe baza si fixeaza-l cu privirea, incercand sa-l dai jos. Se spune ca atunci cand iti doresti ceva, tot Universul conspira pentru indeplinirea dorintei tale, deci s-ar putea chiar sa-ti iasa…cine stie?

Ce faci cand te plictisesti acasa – lucrul suprem!

ce faci cand te plictisesti acasa10. Iesi din casa si fa ceva interesant! (Potential de amuzament: nelimitat!)

Practica un sport extrem, pune-ti creativitatea la contributie, confectioneaza diverse obiecte handmade, ia lectii de calarie sau de canto, investeste in ceva util care va deveni o placere si care va elimina din viata ta momentele in care te intrebi zadarnic “Ce faci cand te plictisesti acasa?”. 😉

Distractie placuta!