X

casa zburatoare

Casa zburatoare: o casa reala si multe, multe baloane

Astazi este ziua tuturor copiilor: a copiilor mici, a celor mari si, desigur, a celor care in mod constant dau in mintea copiilor… Pe scurt, e ziua tuturor fiintelor carora nu le e frica sa rada cu gura pana la urechi, sa alerge mancand pamantul, sa se maimutareasca, sa ingane, sa scoata limba, sa fie liberi. La multi ani, copii! De ziua  voastra, va ofer un cadou care sper sa va placa: o casa zburatoare. Desi cu o oarecare vechime, proiectul National Geographic care a avut drept scop reconstituirea casutei zburatoare din productia Pixar „Up” reuseste mereu sa imi aduca pe fata un zambet tamp, in sensul bun.

Casa zburatoare: un vis frumos…

…care din fericire nu a ramas doar un vis. Pentru cei care au vazut filmul de animatie dar si pentru cei care nu l-au vazut, imaginile de mai jos vor parea cu totul incantatoare. Ele nu sunt trucate si vin sa demonstreze un lucru: si lucrurile care par imposibile pot prinde viata. Cam asa gandeam toti cand eram copii insa, de atunci, pragmatismul  ne-a cam avariat imaginatia. Cum…vorba lunga, saracia omului, eu zic sa dam drumul la poze si sa ne clatim ochii cu ceva frumos.

Casa zburatoare: decoleaza in 3,…,2,…1

Zbor placut! casa zburatoare casa zburatoare casa zburatoare casa zburatoare casa zburatoare casa zburatoare casa zburatoare casa zburatoare casa zburatoare

casa zburatoare

casa zburatoare