X

cand esti singur

Ce faci cand esti singur de Valentine’s day?…

Raspunsul oficial, international acceptat: Te distrezi!

Ziua de Valentine’s day (care este maine, apropo) poate fi usor sau foarte deprimanta pentru unii dintre noi, mai exact pentru cei care nu au un asa-numit Valentine.

Ce e de facut cand esti singur da Valentine’s day, cand in jur vezi numai cupluri tinandu-se de mana? Iti zic exact ce e de facut: iti pregatesti o zi distractiva, atat de distractiva incat prietenii tai „in a relationship” isi vor dori sa fie in locul tau.

De ce ai nevoie cand esti singur de Valentine’s day

1. Cativa prieteni in aceeasi „situatie”

2. Spuma de baie

3. Ciocolata

4. Un film bun/ un bilet la un film bun

5. Un buchet de flori

6. O minte deschisa

Cum te distrezi cand esti singur de Valentine’s day

cand esti singurIata cateva variante de distractie pentru tine si alti „lupi singuratici”. Poti sa le combini dupa bunul plac, astfel inca sa elimini presiunea acestei zile.

1. Fa ceva dragut pentru tine, de exemplu o baie lunga, cu multa spuma si „asezonata” cu cateva lumanari parfumate.

2. Pregateste un rendez-vous cu prietenii tai single. Inchiriati un film sau cumparati bilete la film/teatru. Feriti-va de filmele/piesele de teatru romantice, lacrimogene, asta daca nu vreti sa va impartiti batiste. 😉

3. Fa ceva ce nu ai mai facut pana acum! Du-te la o sedinta de echitatie, incepe un curs de chitara (sau orice alt instrument), un curs teatru, sau orice altceva te tenteaza.

4. Organizati o petrecere tematica Anti Valentine’s day! Fiecare va citi de pe un biletel de ce e bine sa fii singur. O sa va distrati copios, iti garantez!

5. Suna un prieten cu care nu ai mai vorbit de mult. Poate sa fie chiar cineva care ti-a tot aruncat ocheade in vremurile in care erai cu cineva dar pe care, din motive lesne de inteles, l-ai ignorat la vremea respectiva.

6. Cumpara-i unei prietene singure un buchet de flori si o cutie de bomboane. Fii Valentine-ul ei! 😉

7. Fugi cu gasca la un cocktail party dar, atentie, nu unul dedicat sarbatorii! Doar nu vreti sa va ciocniti de porumbei pupaciosi toata noaptea, nu-i asa?!

Si cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci cand esti singur(a) de Valentine’s day:

Bucura-te de timpul pe care il petreci fara…”pereche”! Multi dintre cei care sunt intr-o relatie duc dorul clipelor de libertate! Sa ai un Valentine’s day nebun de tot!