X

Weekend romanticConcursul este adresat fanilor paginii de Facebook Cadouri perfecte

Pentru ca am intrat in luna cadourilor, CadouriPerfecte.ro, magazinul online dedicat celor aflati in „vanatoare” de cadouri speciale, deruleaza in perioada 5-20 Decembrie 2011 un concurs prin care ii premiaza pe cei mai inventivi dintre fanii de pe Facebook.

Premiul consta intr-un week-end romantic in doi, in stil italian.

Este premiata creativitatea!

Ne dorim ca participantii sa vina cu o idee inedita, in nota cadourilor oferite de magazin, prin care sa exprime viziunea lor asupra cadoului perfect: o imagine insotita de descriere. Apoi nu trebuie decat sa apeleze la prieteni, cunostinte, colegi sa ii voteze! Va fi premiata ideea care strange cel mai mare numar de Like-uri din partea utilizatorilor retelei sociale.

Pe langa faptul ca stimuleaza imaginatia si capacitatea de a crea a participantilor, concursul vine cu un premiu deosebit, si anume un week-end romantic pentru doua persoane. Premiul cuprinde:

– o noapte de cazare intr-un hotel de lux din capitala cu specific italian, decor romantic, flori, lumanari…

– o sticla de vin, pe care cuplul o va degusta in intimitatea camerei special amenajate

– o cina perfecta, cu lumanari, flori si ritmuri muzicale in surdina, pentru a intra mai bine in atmosfera; doua variante de meniu, bineinteles, cu specific italienesc, din care cei doi amorezi vor putea alege

– si sa nu uitam de micul dejun in camera pentru mai multa intimitate…

Despre magazin…

Magazinul, proaspat pe piata magazinelor online de cadouri, propune o viziune nonconformista asupra ideii de CADOU. Cadourile pe care utilizatorii le pot gasi pe site constau in activitati, dorind sa se diferentieze astfel de restul magazinelor de cadouri din spatiul online.

Concursul isi propune sa ii atraga in spatiul virtual pe cei care doresc sa isi exprime originalitatea si preferintele in materie de cadouri si ii premiaza cu una din experientele prezente pe magazinul CadouriPerfecte.ro – Week-end romantic in stil italian.

Ce mai astepti?! Cu un like si o idee originala intri automat in concurs.

Un cadou original pentru o idee originala! Aceasta ar putea fi deviza concursului. Mult succes!