X

cadouri romantice

Cadouri romantice? Awwwww!

Da, se apropie 14 februarie si, pentru a vedea cat de mult am evoluat la capitolul “creativitate”, l-am intrebat pe bunul nostru prietenul Google ce stie el despre “cadouri romantice”. Mi-a raspuns repede, spunandu-mi ca-mi poate oferi 441.000 de rezultate…. aproape identice, adica aceiasi ursuleti de plus care se pupa, aceleasi lumanari parfumate care functioneaza pe post de bibelou, aceleasi cani personalizate cu inimi si mesaje siropoase. Si, culmea, in fiecare an sunt la fel de “originale” .

Vrem cadouri romantice, nu impostori!

Au inimioara rosie pe ele? Sunt cadouri romantice! – pe acest lucru se bazeaza cei mai multi dintre comercianii online sau… de la coltul strazii si chiar le merge. Imi place sa cred ca adevaratul vinovat nu este gustul indoielnic al cumparatorilor, ci lipsa de timp. Va rog, dati-mi dreptate!

Si daca suntem mai multe cele care am ajuns sa primim mai multe animalute roz de plus de cand iubim decat in toooata copilaria noastra, eu zic sa facem o mini-revolutie si sa schimbam perceptia asupra Zilei Indragostitilor!

Voi incepe eu, printr-o scrisoare deschisa catre prietenul meu.

Dragul meu, pentru ca stiu ca esti in cautare de cadouri romantice….

…. te rog, opreste-te! Ca sa iti usurez sarcina, iti voi spune direct ce-mi doresc de Ziua Indragostitilor, fie ea 14 sau pe 24 februarie sau… in orice zi vrei sa-mi arati ca ma iubesti:

– Imi doresc sa petrec mai mult timp cu tine… doar cu tine!

– Imi doresc sa luam cina impreuna, o cina romatica, fata in fata, nu uitandu-ne la ultimul episod din serialul x sau y.

– Imi doresc sa palavragim ore intregi despre nimicuri, sa radem impreuna, sa ne prostim, sa uitam ca suntem oameni mari… la exterior.

– Imi doresc sa schimb peisajul, sa-ti vad chipul printre ramurele si frunze colorate, sa ne plimbam de mana pe potecute inguste de munte… Imi doresc un weekend cu tine, un weekend romantic, departe de acest oras sufocant.cadouri romantice

Aceasta este listuta mea de “cadouri romantice”, deci salveaza-o intr-un sertaras al memoriei tale pentru ca la fel va ramane si la anul, si peste doi ani, si atata timp cat vom petrece Ziua Indragostitilor… impreuna. 🙂