X

Solutia pentru cadouri perfecte

Hmm…o fi cineva caruia sa nu-i placa sa primesca cadouri? Sa spuna acum! Prietenii mei ce zic? Ma ajutati sa fac economii? Da, da…as vrea eu! Dragii mei, am glumit, imi face o deosebita placere sa caut cadouri (nu :))…mai ales cand am de facut alte 1000 de lucruri, inspiratie 0, timp care tinde si el tot catre 0; drumul pana la magazin stim cu totii cum e, nu mai vorbim de parcare… Nu, nici nu vreau sa dezvolt subiectul asta.

Bun, deci am cazut de comun acord ca ne place sa primim cadouri dar nu ne place ca cautam cadouri.

Cadouri perfecte care nu te pun pe drumuri

Dar ce cadouri sa oferim? Isi doreste cineva un alt tricou? Sau alte creme si cremulite? Sau poate niste obiecte de decor…muuuuuuuuulte obiecte de decor. Ma indoiesc amarnic…

Cadouri perfecte pentru prieteni

Mana de la mana pentru cadouri perfecte

 

Trebuie sa gasim o solutie  in asa fel incat toata lumea sa fie multumita: noi, adica eu si gasca, sa nu ne mai stresam cautand cadouri perfecte si sarbatoritul, in primul rand sarbatoritul, care trebuie sa se bucure cu adevarat si sa fie multumit 100% de ceea ce primeste.

Am gasit solutia! Ii luam cu totii un singur cadou si fara sa ne deplasam: il cautam pe net! Si pentru ca stim ca prietenul nostru isi doreste foarte tare sa invete sa calareasca (si daca vreunuia dintre voi i-a trecut vreun gand murdar prin minte, sa-i fie rusine 😉 ) ii vom face cadou un curs de echitatie. Zis si facut.

Vanatoarea de cadouri perfecte

Deschid laptop-ul, caut un site de unde pot cumpara un voucher cadou pentru cursuri de calarie. Fac un calcul, cursul de echitatie e atat, noi sutem atatia…perfect. Iesim si mai ieftin decat daca am fi luat fiecare in parte cate ceva.

Si cum stau eu linistita cu cafeaua in brate in fata monitorului, nu trebuie decat sa dau cateva click-uri: aleg activitatea, platesc online, aleg un mesaj pentru personalizarea voucherului si il astept prin curier. Perfect. A doua zi ajunge la mine deci sambata la party ne vom duce frumusel cu cadoul in brate…

Marile surprize sunt de multe ori cadouri perfecte

Ajungem. Se uita usor mirat la noi, toti am ajuns cu mana goala, nu vede cadouri de niciun fel, dar, din politete, normal ca nu spune nimic. O usoara dezamagire ii putem citi pe fata.

Ii oferim voucher-ul frumos ambalat, asa, ca de sarbatoare, citeste mesajul, ii da o lacrima in coltul ochiului si…si…vede ca poate incepe linistit mult doritul curs de echitatie. Este cel mai fericit. Sincer multumit. Nu mai e nevoie sa se prefaca si sa multumesasca frumos dar fals pentru fiecare cadoas in parte.

E…acum abia asteapta sa se termine petrecerea sa sune la numarul de telefon de pe voucher si sa stabileasca cu instructorul cand poate incepe.

Deja stie ce cadou ii va face prietenei de ziua ei…Acum stie ce inseamna cadouri perfecte.

End of story.