X

cadouri pentru prieteni

Cadouri pentru prieteni, alaturi de prieteni

Chiar daca nu sunteti celebri precum Gilgamesh si Enkidu, nu treceti prin aventuri impreuna ca Pooh si Piglet, nu ati copilarit impreuna ca Tom si Huck si nu va mascati sentimentele ca Tom si Jerry :D, stii ca prietenul tau cel mai bun va fi acolo… la bine si la rau (chiar si in absenta juramintelor). Pentru ca astfel de prieteni sunt daruri ale vietii, pe care tu trebuie sa le pretuiesti si sa le ingrijesti cu atentie si dedicare. Dar cateodata cuvintele nu sunt suficiente pentru a-ti exprima recunoastinta pentru prietenia cuiva si-atunci apelezi la… cadouri pentru prieteni.

Stiu, nimic nu e destul de bun pentru prietenul tau, niciun dar nu poate valoarea prieteniei voastre decat… prezenta ta. Simpla ta prezenta, in momentele importante din viata sa, este unul dintre cele mai frumoase cadouri pentru prieteni. Si mai poti face ceva…

Cadouri pentru prieteni care raman in suflet

Prietenii sau cadourile? …Ambele. Un bun prieten te apreciaza pentru ceea ce esti si te ajuta sa fii TU. Un bun prieten te trage de maneca atunci cand gresesti, te impinge sa-ti depasesti cele mai mari temeri si te ajuta sa te descoperi. Un prieten bun iti daruieste cadouri pentru prieteni de care sa-ti aduca zambetul pe buze si peste ani si ani..

Only your real friends will tell you when your face is dirty.

Un prieten bun este cel care nu ti se pune in cale, decat atunci cand o iei in jos…

Cadouri pentru prieteni, de la oameni norocosi

cadouri pentru prieteni
Asadar, daca ai norocul de a avea prieteni adevarati, impartaseste cu ei cele mai frumoase momente ale vietii si arata-le ca nu i-ai uitat, dincolo de mailul trimis din cand in cand sau un like in semn de salut.

Iar atunci cand vine vorba de cadouri pentru prieteni, ai ocazia perfecta: daruieste experiente si traieste-le alaturi de ei, fie ca e vorba de o iesire la pescuit,  de o ora de tir cu arma sau de tras cu arcul sau de o intrecere in stil mare – off road!

Bucurati-va de prietenia adevarata pentru ca putini o traiesc de-a lungul vietii…