X

cadouri pentru mamaCadouri pentru mama, de la cei ce inca sunt… copii

“Mama, am x ani, nu mai sunt un copil, nu ma mai cicali!” – iata o replica al carei raspuns este, fara exceptie “Intotdeauna vei fi copilul meu!”. Da, suntem copii atat timp cat avem parintii langa noi… apoi, cand realizam ca nu mai putem spune cuvintele pe care astazi le rostim de atat de multe ori pe zi (deseori cu repros sau plictiseala) decat referindu-ne la trecut, sclipirea copilariei parca piere.

Iar cand ne dam seama, cu intarziere, ca tot ceea ce suntem le datoram in cea mai mare parte parintilor… incercam din rasputeri sa ne revansam. Dar cum putem face asta din moment ce o mama nu are nevoie de nimic pe lume decat sa-si stie copilul fericit (stiu ca si tu ai primit acest raspuns!)? Ei bine, daca si tu te afli in dilema si nu stii ce cadouri pentru mama sa iei de 8 martie, iti voi impartasi “reteta” mea pentru ziua mamei, anul acesta. 🙂

Cadouri pentru mama, cu iz de primavara

Dupa ce m-am gandit si m-am razgandit, mi-am dat seama ca efectiv nu exista cadouri pentru mama suficient de frumoase, care sa poata transmite toata iubirea unui copil de multe ori prea rasfatat, prea nerecunoscator, prea uracios, prea obraznic…. Asadar, iata ce am pregatit: o imbratisare mare, mare, acele cateva cuvinte care se zbat in mine in incercarea de a se descatusa, dar a carei eliberare o tot aman, o sumedenie de amintiri de “recapitulat” cu zambetul pe buze si, ceea ce ne lipseste mereu atunci cand ii avem pe cei dragi langa noi, dar cu care nu mai avem ce face cand ramanem singuri – timpul. Toate “asezonate” cu un buchetel de flori de camp, colorate si vesele!

The best medicine in the world is a mother’s kiss.

Si-am mai pregatit ceva: am pus la cale o adunare cu mic, cu mare si vom face o sedinta foto de familie ca la carte pentru ca este atat de trist sa nu poti gasi o fotografie care sa ii adune pe toti cei dragi tie la un loc. Iar pentru mama… stiu ca acesta va fi cel mai valoros cadou!

In goana dupa cadouri pentru mama…cadouri pentru mama

… trebuie sa ne oprim cateva clipe si sa ne intreb ce anume o face fericita cu adevarat. Sa fie setul de bijuterii cumparat printr-un simplu click de pe internet, sau momentele atat de pretioase in care sunteti impreuna si va bucurati de ceea ce conteaza cu adevarat in viata…? A venit primavara, aminteste-ti de picnicurile din copilarie, de excursiile la munte, de plimbarile in parc si fa-i mamei tale bucuria de a fi din nou copilul de altadata. 🙂