X

cadouri pentru femei

Cadouri pentru femei – batai de cap pentru barbati

Fetelor, aveti idee cat de greu este pentru un barbat sa gaseasca, mai ales intr-un timp scurt, cadouri pentru femei care sa le impresioneze cu adevarat? Teribil de greu! Si nu pentru ca n-ar avea inspiratie sau vointa, ci pentru ca, sa recunoastem, suntem foooarte greu de multumit. Sa nu zic imposibil… 😉

Si-uite asa aleg calea cea mai sigura, adica un buchet de flori si un maimutoi de plus, decizie care transforma, in cativa ani, camera unei femei intr-una a unui copilas de maxim 10 ani, cu o pasiune nebuna pentru astfel de jucarii. De ce sa mintim, ne plac foarte mult, dar cateodata…avem destule!

Cadouri pentru femei la care nu se gandeste nimeni

Ceea ce nu stiu barbatii este ca femeile apreciaza si lucruri imateriale, nu doar obiectele de decor si lumanarelele parfumate, pe care, fie vorba intre noi, nu se pricep intotdeauna sa le aleaga. De exemplu, sunt sigura ca o femeie ar fi mult mai fericita daca ar primi, in locul unui urs mare si roz, o zi memorabila, in care sa faca ceva aparte si de care sa-si aminteasca mult timp, fara a fi nevoita sa-si redecoreze intreaga casa.

De exemplu, cum suna un zbor cu balonul sau o lectie de echitatie? Stiu, femeile sunt mai putin curajoase, dar asta nu inseamna ca nu ne dorim astfel de experiente si tocmai de aceea avem nevoie de voi, domnilor, pentru a ne imbarbata si a ne condimenta viata!

Posibilitatile sunt nenumarate la capitolul “cadouri pentru femei“, trebuie doar sa depasim bariera conventionalului si sa evitam tot ce inseamna roz, ciocolata sau pufos. Cu alte cuvinte, think outside the box!

Cadouri pentru femei traduse in momente de rasfat

Poti  sa-i faci o reala surpriza, imbarcand-o intr-un balon care s-o poarte cu capul in nori… Si la propriu.  Si la figurat.cadouri pentru femei Doar voi doi si cerul…Acum daca stii ca nu agreeaza astfel de practici, nu forta nota. Alege ceva mai pasnic. 😉

Gandeste-te! Ce poate fi mai placut pentru o femeie decat o zi de rasfat? O zi in care sa uite de stres si de problemele cotidiene si in care sa simta ca se bucura de toata atentia din lume…

Ai ghicit! Exista o lume ce abunda in minunate cadouri pentru femei – lumea Spa, un univers plin de arome, de delectare, de energie, de vise. Crede-ma, pentru multe femei, daca ar exista raiul, acesta ar arata ca un salon de spa! Si pe buna dreptate, dintr-un astfel de loc iesi alta persoana, mai optimista, mai relaxata, mai fericita.

Idei de cadouri pentru femei

Iar daca nu vrei in ruptul capului s-o lasi singura de ziua ei (chiar daca nu s-ar supara daca si-ar petrece-o la spa), fa ceva special! Nu o scoate la un suc pe Lipscani, asta poti sa faci in orice zi, ci uimeste-o in adevaratul sens al cuvantului, arata-i ca scenele romantice din filme pot exista si in realitate. Cum? O sugestie ar fi o aniversare pe mare, cu tot tacamul…si desert! Sampanie, tort, muzica, jocuri, prieteni si, mai ales, o priveliste care-ti taie rasuflarea! Ce-si poate dori mai mult? Poate un weekend intreg pe mare! Sau macar o noapte…pe un yacht de lux…Nu suna rau deloc, nu?

Fetelor, ce-ar fi sa le dam si noi o mana de ajutor? Click aici, spuneti-va pararea in legatura cu cadoul dorit iar iubitii vostri se vor conforma. Sa speram!