X

Cadouri pentru barbati

Cadouri pentru barbati? Hmmm… Dar ce cadouri isi doresc barbatii?!

Chiar? Ce cadouri vor barbatii? Ma insel cand spun ca noi femeile trebuie sa calatorim destul de mult in lumea dorintelor barbatesti pana gasim cadoul asteptat? Nu cred. De fapt, cea mai mare dificultate in alegerea unui cadou este presiunea psihica a reactiilor pe care ei, barbatii, le pot avea in urma ”incasarii premiului”.

Si barbatii plang cateodata…nu-i asa? De fericire, bineinteles!

Cadouri pentru barbati reusite sau…nu

Iti propui de fiecare data sa-l dai pe spate, sa-l faci sa explodeze de fericire, iar daca se lasa si cu ochi umeziti, inseamna ca l-ai castigat pe vecie. Bafta multa! Si eu am nevoie. Te gandesti totusi ca s-ar putea pe la coltul buzelor sa apara un zambet fals si cu o voce abia perceptibila sa-ti multumeasca – pentru gest, nu pentru cadou.

Si ce te faci atunci cand mimica lui iti serveste mesaje clare, fara ambiguitati?…de genul:” Nu-mi prea place!” Da, ce faci? Nu-mi spune ca te resemnezi cu ideea ca nu ai fost suficient de compatibila cu poftele sale. E greu sa reusesti cand vine vorba de cadouri pentru barbati, dar nu imposibil… 😉

Comunicarea si detalierea in stanga si-n dreapta a listei de cadouri asteptate este in mare parte o specialitate feminina. Noi stim ce vrem si ei stiu ce vrem noi. Barbatii insa, isi stabilesc altfel, diferit si uneori misterios obiectivele in ale dorintelor. Se pare ca au, mai mult sau mai putin constient in cap, o insiruire de cadouri cu care le-ar placea sa ii surprindem.

Se impune transparenta cand vine vorba de cadouri pentru barbati

Cadouri pentru barbati
Haideti dragelor, sa adoptam o strategie inteligenta de a-i face pe domni sa vorbeasca. Haideti sa facem cercetare de marketing. Segmentul de piata cercetat: barbatii. Obiectul cercetarii: cadouri perfecte pentru barbati. Scopul cercetarii: mult timp si nervi salvati, cucerirea partenerilor si mentinerea unei iubiri strasnice.

Ce viata grea au barbatii!!! Trebuie sa completeze un formular…L-am denumit sugestiv Cadouri pentru Barbati

Da, ii rugam sa se destainuie cat mai la obiect si cat mai sincer cu privire la cadourile mult dorite, completand un formular. Vorbim aici despre acele cadouri neconventionale, acele cadouri care vor aerisi mintile si vor pune in miscare sangele. Adevarate cadouri pentru barbati. Si ei adevarati… 😉

Le oferim ocazia sa bifeze preferintele care vizeaza interesele lor personale: hobby-uri, sporturi, iesiri cu baietii, iesiri romatice?! Aasta daca esti un caz fericit. 😉 In cazul in care nu se regasesc in variantele date de noi, ii rugam sa lase un mesaj cu acele activitati pe care ei ni le ”recomanda” cu incredere atunci cand „alergam” dupa cadouri. Cadouri pentru barbati.

Esti barbat? Vrei sa ne ajuti? Sau vrei sa iti ajuti prietena si s-o indrumi catre un cadou reusit macar anul acesta? Click aici si spune-ti pararea! http://apps.facebook.com/opinionpolls/poll.php?pid=ABIO6KiLZmE