X

cadouri online pentru barbati

Cadouri online pentru barbati: o alternativa rapida

12 zile pana la ziua Sfantul Valentin. Aparent, partenerii nostri de viata nu dau 2 bani pe aceasta sarbatoare si se gandesc tot timpul doar la faptul ca trebuie sa cumpere din nou cadouri.

Dar daca nu primeste nimic, orice barbat se va gandi? Eu de ce nu? Oare nu mai sunt interesant in ochii ei? Sentimentele dintre noi s-au racit?

Credeti-ma, e mai bine sa ne gandim si la cadouri barbati, nu doar la cadouri pentru noi.

10 cadouri online pentru barbati

De aceea am facut un mic studiu pe piata de cadouri online pentru barbati, pentru ca sunt mai la indemana, dupa cuvantul ‘cadouri barbati’ si iata ce am gasit:

1.seturi sticla de vin (whisky, sampanie, vin) + macheta masina + cafea. Extrem de ingenios. Sigur va fi surprins. Si beat de fericire, la un moment dat.

2.cravate. N-am cunoscut niciun barbat care sa-si doreasca asa ceva. Voi da?

3.butoni. Daca tot s-a mai ales cu o cravata, de ce sa nu mergem pana la capat si sa-i cumparam si butoni pe care scrie ‘I’m a lawyer’ sau ‘I’m a sales man’. Cand ajunge in fata biroului dimineata si nu-si mai aduce aminte ce cauta acolo, sa aiba o sursa de inspiratie si sa zica: ‘A, da, asa e. Bine ca am o iubita atenta’.

4.carti. Dar nu orice fel de carti, ci business, de tipul ‘Think like a champion’. O aluzie destul de ‘subtila’. Daca tot nu esti, macar incearca.

5.brichete, trabucuri, scrumiere. Hai sa luptam impotriva trendului, sa fim altfel. Noua ne place ca iubitul sa duhneasca a tutun. E ……..manly. Sa-l intoxicam, deci.

6.seturi curea din piele, portofel mic din piele, pix si breloc, toate la un pret excelent.

Cadouri online pentru barbati din partea unor  femei neinspirate

Ma opresc aici. M-am plictisit. Nu sunt cadouri online pentru barbati, sunt cadouri corporate, mai degraba. Aportul meu la viata lui trebuie sa fie mai mare de atat. Daca ii daruiesc unul dintre cadourile de mai sus, inseamna pur si simplu ca nu-mi pasa.

Presupunand ca ai toti banii din lume, tu ce cadou i-ai face iubitului tau?