X

Cadouri online

Cadouri online – iti sar in ajutor oricand

Se apropie Sfantul Valentin. Nu am suficient timp la dispozitie ca sa rascolesc magazinele in cautare de cadouri, de aceea incerc sa folosim magazinele de cadouri online.

Oferta? Aparent bogata. Zeci de magazine cu cadouri online.

Trec repede peste magazinele cu inimioare de plus, ursuleti, felicitari, chiar daca sunt handmade.La fel procedez si cu sticlele de vin, bijuteriile pentru barbati sau jocurile pentru birou. Sa specific: caut un altfel de cadouri online, ceva care macar sa surprinda.

Am citit cu mare interes articole despre cadouri online alese in functie de zodie, dar nu m-au convins. Imi cunosc prietenul suficient de bine astfel incat sa stiu ca nu i-ar placea nimic din ceea ce i se atribuie… 😉

Merg mai departe, si fara sa vreau, ma opresc la ofertele saloanelor erotice. Cine naiba pe planeta asta, zdravan la cap, ar darui cadou iubitului sau iubitei, un masaj erotic executat de ‘profesioniste’…? Eu una stiu sigur ca nu.

Dupa 1 ora de search, inca nu gasisem cadouri online. Dar am insistat… si nu degeaba.

Ce cadou sa-i ofer iubitului meu? Trandafiri cu miros de cocaina, trandafiri comestibili? Nu se cade, e barbat. Perla ascunsa in cutia de conserve? Iar nu pot, dar sincer sper sa nu se gandeasca el ca mi-ar placea asa ceva. Pe un forum, Speranta sfatuieste: ‘eu zic sa ii cumperi un ceas ori un parfum ori o bratara ori ceva de imbracat baietilor le place sa poarte haine de firma’. Esti precisa, fata draga?
Dar nu s-a terminat. Cutie cadou cu agatatoare, linia dragostei, pixul pana, floare-ceas cu ventuza, mesaj in sticla, suport inimioara pentru pastilute, medalie Worlds Best Lover. Doamne, ce e in mintea lor?

Am ajuns intr-un final pe cadouriperfecte.ro ( 😉 ) une am gasit atat de multe cadouri online potrivite incat nu ma puteam decide ce sa cumpar… Am optat pana la urma pentru Blind Dinner, in mod sigur iubitul meu va fi surprins de idee si am impuscat si doi iepuri dintr-o lovitura: oricum voiam sa iesim undeva…