X

cadouri inedite

Cadouri inedite pentru cei mai indrazneti

Cine a spus ca barbatii nu au imaginatie, s-a inselat. Alfel cum se explica urmatoarele fotografii?

Cauti cadouri inedite care sa presupuna suflet, daruire si putina nebunie? Iata ce au facut cativa curajosi!

Ok. Conditia esentiala este ca pilozitatea sa i-o permita, dar ce poate fi mai frumos decat o inima desenata cu mult chin pe spatele lui, din proprie initiativa? Doar stim cat de sensibili sunt barbatii la durere si cat de atasati sunt de tot ceea ce le apartine, inclusiv de parul in exces. Doar este un semn al masculinitatii, nu?

Cadouri inedite cu o latura sensibila

cadouri inedite

Ca sa-ti demonstreze latura lui sensibila, faptul ca intre voi exista acea empatie esentiala intr-un cuplu, iti va darui un BH. Ce este un BH? Este prescurtarea specifica limbii germane care denumeste clasicul sutien, adica Bustenhalter, obiectul care sustine sanii. Dar nu in modul in care esti obisnuita, ci purtandu-l chiar el. Nu, nu te ingrijora, nu inseamna ca si-a schimbat orientarea sexuala sau preferintele, ci este doar un omagiu adus tie: femeia pe care el o iubeste.

 

cadouri inediteDovezi extreme de iubire prin cadouri inedite

De cate ori l-ai acuzat ca nu-ti acorda suficienta atentie, ca te lasa sa vorbesti singura, ca nu te mai iubeste? Si de cate ori ai auzit: draga mea, nu e asa, sunt doar obosit, am lucrat mult astazi, trebuie sa lucrez si acasa, te rog, intelege-ma. Ei bine, a gasit o solutie si la aceasta problema. Ca sa-ti fie tie pe plac si ca sa-ti demonstreze ca lucrurile nu stau deloc asa, ca esti in continuare tot ce-si doreste pe aceasta planeta, a incercat asta.

Toate imaginile prezinta cateva cadouri inedite pe care unii dintre iubitii nostri ar fi dispusi sa ni le ofere ca dovezi supreme ale afectiunii lor. Nu e induiosator?