X

cadouri ieftine

Cadouri ieftine pentru cei care s-au trezit cu buzunarele fluturand

A venit vara si, odata cu ea, au inceput sa incolteasca si gandurile noastre de plecat in diverse colturi ale tarii/ lumii. Si uite-asa ramanem, dupa ce achitam vreo doua vacante la super-oferta, cu buzunarele in bataia vantului. Ce urmeaza, in mod firesc, dupa ce buzunarele devin extra-light? O ocazie de cheltuiala. Si o astfel de ocazie ar putea fi ziua unui prieten, la care nu te poti prezenta cu mana goala. Daca te-ai trezit intr-o astfel de situatie, nu trebuie sa disperi ci sa te uiti in jurul tau unde sunt enorm de multe posibilitati de creare a unor cadouri ieftine… Asta am invatat in urma unui workshop de creativitate de la un o „deschizatoare” de minti care m-a ajutat sa desopar lucruri minunate despre lumea in care ne invartim haotic.

Dar sa ne intoarcem la acele cadouri ieftine pe care le-am pomenit si sa vedem astazi cum putem confectiona o astfel de minunatie low-cost.

Cadouri ieftine, surprize pretioase

Pentru cadoul de astazi, din categoria cadouri ieftine, ai nevoie de urmatoarele:

  • instalatie luminoasa (cu luminite albe, de preferat, dar merg si cele colorate – de pom 😛 )
  • Pahare de plastic
  • Hartie cu model
  • Banda adeziva cu fata dubla
  • Fearfece
  • Cutit
Rezultatul? Un minunat dispozitiv de luminat balconul sau terasa, ca tot a venit caldura.

cadouri ieftine

Cadouri ieftine, in cativa pasi simpli:

1. Taie un pahar de plastic si intinde-l. Traseaza modelul pe o coala de hartie si construieste-ti un sablon. Foloseste sablonul in functie de numarul de pahare pe care le doresti infrumusetate, pentru a le atasa la instalatia luminoasa.

cadouri ieftine

2. Cu ajutorul benzii adezive duble lipeste modelele create din hartie pe paharele avute la dispozitie.

cadouri ieftine

cadouri ieftine

3. Marcheaza un X pe centrul fundurilor paharelor si apoi foloseste cutitul pentru a decupa locul prin care vor intra beculetele. Ai grija sa nu decupezi prea mult, ca sa nu ai surpriza sa iti cada paharele.

cadouri ieftine

cadouri ieftine