X

Cadouri de Sfantul Valentin

Cadouri de Sfantul Valentin. Nu din nou!!!

Pentru ca se apropie 14 fabruarie, am dat un search pe Google si am facut un top al celor mai uzitate cadouri de Sfantul Valentin.

Rezultatul? Un mic dezastru! Sa incepem:

1. Inimioare de plus rosu cu mesaje de dragoste – OMG!

2. Bijuterii – Din nou un pandantiv cat o zi de post. Iubitul meu, ai vazut ca-l port vreodata pe cel pe care mi l-ai oferit de ziua mea?!

3. Lumanari parfumate  – Unde le mai pun?  Nu le-am ars nici pe cele de acum doi ani!

4. Flori –  Iar mi-a adus trandafiri. Maine deja vor fi de domeniul trecutului si trebuie sa-i mai car si dupa mine la restaurant…

5. Cadouri personalizate – tricouri, felicitari – “Pisi, sunt al tau pe veci!” 😉 No commnent.

6. Prajituri sau torturi in forma de inima cu capsuni si frisca – Urmatorul cadou va trebui sa fie un abonament la sala!

Cadouri de Sfantul Valentin tip “gestul conteaza”…

Ma uit pe lista si, sincer, nu mi-as dori sa primesc nimic din toate astea de la iubitul meu. Mi-as dori sa imi acorde putin timp, sa se gandeasca la mine si la ce ni s-ar potrivi, doar e ziua noastra, nu a mea. Si in niciun caz sa rezolve problema rapid, aproape matematic: e sfantul Valentin, deci ii cumpar flori, o bijuterie sau un parfum, si gata, am rezolvat cu lista pentru cadouri de Sfantul Valentin.

Cadouri de Sfantul Valentin. Cosmarul continua

Tu nu te-ai plictisit de toate prostiile astea? Ce ti-ai dori cu adevarat pentru voi de Ziua Indragostitilor? Nu trebuie sa uiti ca in fiecare an vei avea parte de o astfel de zi si vei primi minunatele cadouri de Sfantul Valentin. Asta daca nu pui piciorul in prag… Spune-i “subtil” ce-ti doresti sa primesti la anu’…

Iata si cateva idei pentru cadouri de Sfantul Valentin total diferite de cele enumerate mai sus: weekend romantic, cina romantica, curs de dans in 2, o zi la Spa in 2… Parca suna altfel, nu?