X

cadouri Craciun

Cadouri Craciun – esti pregatit?

Tic tac, tic tac! Mai sunt doar 6 zile pana la magica sarbatoare a Craciunului! Miros de cozonaci, aroma de portocale si scortisoara, aburul parfumat al vinului fiert, toti cei dragi in jurul mesei, armonie si pace sufleteasca si, nu in ultimul rand… cadouri Craciun!

Sper ca i-ai scris Mosului toate dorintele tale pentru tine si cei dragi si ca ai fost cuminte pentru ca, anul acesta Mos Craciun le-a dat concediu elfilor. Ajutoarele lui de nadejde n-au mai lucrat din greu pentru a confectiona obiecte ambalate frumos, dar fara semnificatie, ci au pocnit din degete si… au indeplinit vise!

Cadouri Craciun – un Mos cu sacul usor…

… dar plin de magie! Anul acesta Mos Craciun nu mai strabate nemeti si nu va mai intampina dificultati in a intra pe horn cu sacul mare si greu pentru ca, in loc de haine, cosmetice si obiecte de decor, Mos Craciun le-a pregatit anul acesta celor dragi tie bilete de acces la cele mai mari vise ale lor.

Pentru cei mai aventurieri, Mosul a pregatit cadouri Craciun pline de adrenalina: bungee jumping, zbor cu parapanta, cu balonul sau cu avionul, rafting, canioning, snowboard, cursuri de schi, tir cu arma sau cu arcul, echitatie, experiente off road si alte surprize care-ti pun sangale in miscare!

Pentru cei romantici – cadouri Craciun pline de iubire si rasfat: weekenduri si cine romantice, masaje spa, pachete de infrumusetare, degustari de vinuri sau experiente culinare desavarsite… Mmm, numai gandul la ele te relaxeaza!

Iar pentru cei pasionati – cadouri Craciun cu… talent: cursuri de dans, de teatru, de fotografie, de pictura, de muzica, de make-up, workshop-uri de creativitate, tatuaje si piercing-uri si cate si mai cate surprize cu care sigur nu va da gres!

Cadouri Craciun care iti raman in suflet, pentru totdeauna!

cadouri Craciun
Daca te intreb ce ai primit anul trecut sau acum doi ani de Craciun, iti mai amintesti? Eu, una, vag… au fost cadouri frumoase, dar niciunul memorabil.

Ei bine, daca vei renunta la abordarea clasica si nu vei mai gandi in obiecte atunci cand vine vorba de cadouri Craciun, poti fi sigur ca familia si prietenii tai nu vor uita niciodata anul in care Mosul a adus acel strop de culoare in viata lor.

Si pentru ca un cadou de Craciun, indiferent in ce ar consta, trebuie sa fie gatit de sarbatoare, noi iti pregatim vouchere purtatoare de experiente impachetate cu funda rosie si numai bune de pus sub brad!

Asadar, daca inca te afli in cautare de cadouri Craciun, arunca o privire in sacul nostru plin cu… cadouri perfecte!