X

O suma mare nu garanteaza alegerea cadoului perfect. Implicarea, daruirea, sufletul, da.

Tonul face muzica. Cadoul perfect nu este garantat de marimea buzunarului

Multi fac greseala sa creada ca, cu cat e mai scump un cadou, cu atat e mai bun sau de calitate. Dar singurele lucruri de care ai nevoie pentru a face un cadou potrivit sunt imaginatia si sufletul.

Doar gandindu-te profund si cu drag la o persoana poti face cadoul perfect.

Cadoul perfect tine cont de personalitatea fiecaruia

Este activa? Daruieste-i un voucher cu un curs de echitatie.

Si-ar fi dorit sa stie sa cante la pian, dar n-a incercat niciodata? Un voucher cu un curs de pian poate fi inceputul unui nou drum, anevoios, dar placut si provocator.

E tot timpul in bucatarie cand gateste mama, prietenii, prietena, rudele? Adulmeca, ridica capacele, se intereseaza de ingrediente, gusta inainte ca felul de mancare sa fie gata si da sfaturi? Atunci ai putea alege ori o cina la restaurantul Marriot, ori o reprezentatie de gatit cu un maestru bucatar renumit, ori chiar un curs de gatit care dureaza 3 luni.

Danseaza tot timpul prin casa? Se uita la ‘Dansez pentru tine’ si participa activ la competitie de pe canapeaua din sufragerie? In club are energie pentru toata lumea si nu se mai opreste din topait? Te-ai gandit vreodata ca un curs de dans i-ar face o placere extraordinara?

Nu trebuie sa dai gaura in buget pentru a oferi cadoul perfect

Niciunul din toate aceste cadouri nu implica costuri financiare imense. Important este sa te “documentezi” putin inainte si cu siguranta efectul asupra celui care primeste darul va fi cel scontat.

Tu ce spui?