X

Ai ajuns si tu in punctul in care invitatiile la zile aniversare si weekend-uri ad-hoc la munte s-au transformat in invitatii la nunti sau chiar la botezuri? Welcome! 🙂 Principala problema? “Ce cadou le fac tinerilor porumbei?”. Toti trecem prin asta, iar sfaturile, ideile si sugestiile celor din jur duc spre cai batatorite, cu aceleasi cadouri cel putin uzate. Vrei sa faci un dar de nunta cu adevarat special, care sa sparga tiparele? Te ajutam noi. Inainte de asta, hai sa trecem in revista ideile la care toata lumea se gandeste!

200271182-001

 

Top 5 cele mai comune cadouri de nunta

Electrocasnice: masini de cafea, cuptoare cu microunde, storcatoare… ideale pentru viitoarea nevasta. 🙂 Si care striga din toti rarunchii Locul tau e in bucatarie. Ei bine, nimeni nu neaga utilitatea acestora, insa… nu vrem sa fim putin mai originali?

Piese de mobilier: mese de cafea, scaune… 🙂 Indiferent ce cumperi, risti sa nu nimeresti un design in ton cu intreaga locuinta. Stii si tu, de gustibus… Mobilatul trebuie sa ramana in atributiile tinerilor casatoriti.

Obiecte decorative: vaze, tablouri… Revenim la aceeasi problema: gusturile oamenilor, oricat de apropiati ar fi, pot fi extrem de diferite. Asigura-te inainte ca vei nimeri atat preferintele mirilor, cat si decorul casei lor.

Seturi de ceai, cafea, vesela: daca lasam deoparte problema gusturilor, revenim la problema originalitatii. Probabil ca aceasta este prima optiune a tuturor invitatilor. Asigura-te, macar, ca vei opta pentru culori si modele diferite. Sa fie de schimb.

Seturi de pat: lenjerii, pilote, paturi… Ai luat masurile patului? Esti sigur ca vei nimeri? Riscul sa nu o faci e mare, iar riscul ca darul tau sa fie re-daruit e si mai mare. Si nu ai vrea ca asta sa se intample, nu?

cadou-pentru-nunta

Care e cadoul de nunta ideal?

Acum ca toate ideile par demontate, venim cu solutia. Stii care e cea mai mare problema a mirilor in prag de nunta? Nunta! Exact, organizarea, alegerea meniurilor, alegerea decorurilor… un adevarat haos si o agenda cu susul in jos. Asadar, cel mai bun cadou de nunta e o mana de ajutor in organizare. Cum poti face asta? Ajuta-i sa aiba cel mai frumos dans al mirilor. Sau fii primul care ii indruma sa faca primul pas in organizarea nuntii.  Te asiguram ca vei fi invitatul de onoare. 🙂