X

cadou special

Cadou special pentru cea mai buna prietena

O cunosc de cand eram doar doua persoane in miniatura care imparteau tot ce aveau. Papusile si tot felul de alte jucarii, prajiturile gatite de mama, surprizele de la guma Turbo si mai ales timpul: asta imparteam cu prietena mea cea mai buna din copilarie, care mai tarziu mi-a devenit colega de banca in liceu si care acum mi-e colega de apartament.

Avem o relatie lunga, care a supravietuit de-a lungul anilor si care mi-a oferit atatea amintiri incat nu cred ca ar incapea nici intr-o mie de albume foto. Am impartit atatia ani din viata, am ras si am plans in hohote impreuna,  am fost impreuna in cele mai frumoase momente si ne-am tinut in brate in cele mai triste. Probabil ca as fi fost un om cu totul diferit decat sunt acum daca nu ar fi existat ea, persoana speciala careia vreau sa ii ofer acest cadou special.

Cadou special pentru mica balerina

Prietena mea are o mare pasiune, pe care din pacate a lasat-o undeva in trecut, in locul in care a uitat si micile ei poante de balerina.

Mai vorbim din cand in cand despre pasiunea ei pentru balet si pentru dans in general si de fiecare data citesc in ochii ei o mare tristete, tristete pe care m-am hotarat sa o sterg cu un cadou special si anume un curs de dans.

Sunt convinsa ca acest cadou special o va bucura nespus…

…ca ii va sterge tristetea din priviri si ca va umple golul pe care il are acum in suflet legat de dans. Ar fi frumos daca ne-am lamuri cu totii ca nu e bine sa renuntam la lucrurile pe care le iubim, care ne aduc bucurie si un zambet larg pe fata. Toate aceste lucruri ne coloreaza existenta si ne dau doza de fericire care sa ne ajute sa trecem peste orice problema.

Acum hai sa ne coloram putin ziua cu acest dans minunat, un exercitiu de gratie si perfectiune: