X

cadou pentru iubit

Fara cadou pentru iubit(a) din plus!

Perne sub forma de inimioare, ursuleti, pisicute, iupurasi si alte animalute “adorabile” fac de multe ori obiectul unui cadou pentru iubit(a), dupa parerea mea total neinspirat. Nu am nimic impotriva acestor obieste plusate dar sincer cred ca se poate investi putin mai multa creativitate in gasirea unui cadou pentru iubit(a). Nu de alta, dar efortul are “darul” de a creste valoarea unui cadou, iar un ursulet simpatic cu o inimioara pe care scrie I love you nu transmite ca s-ar fi depus vreun efort considerabil.

Poate o sa ma acuzi ca sunt pretentioasa dar exigentele mele nu se traduc doar prin asteptari de la altii ci sunt valabile si in momentul in care ofer eu un cadou. Gasirea unui cadou pentru iubit incepe cu putin research si nu pe internet. De cele mai multe ori ii interoghez prietenii pentru a afla daca al meu iubit si-a manifestat interesul pentru un anumit obiect sau orice lucru care ar putea lua forma unui cadou.

Cadou pentru iubit(a) cu… personalitate

cadou pentru iubitPentru ca un cadou marca personala are 2 parti: o componenta utila- ceva de care are nevoie si alta componenta pe care imi place sa imi pun amprenta pentru a-i da o nota cat mai personala. Un album cu decupaje ale pozelor cu noi, un fular impletit de mine sau un lant de bicicleta personalizat (ideea de anul acesta) sunt cadouri care cu siguranta o sa il bucure mult mai mult decat un banal ursulet de plus, nu crezi?

Cand vine vorba de asteptari, exigentele au nivel mai scazut. Cred ca e indicat sa ai mai multe asteptari de la propria persoana decat de la cei din jur. Dar imi place totusi sa primesc cadouri care sa ma faca sa ma simt speciala, cadouri in care sa simt ca s-a investit macar putin timp si macar un strop de sudoare. Nu cadouri pentru iubit(a) gata impachetate care se gasesc in orice gift shop.

Cadou pentru iubit(a), inca o obligatie?

Din pacate, cadourile au inceput sa se transforme in obligatii si astfel de multe ori calitatea lor este indoielnica. Cel putin in cazul unui cadou pentru iubit(a) nu ar trebui sa simtim vreo obligatie ci sa ne straduim sa fim cat mai originali si sa lasam recomandarile automatizate facute de browser-ul de internet sau de vreo vanzatoare “amabila” dintr-un magazin de cadouri.

Pana la urma, se presupune ca nimeni nu iti cunoaste mai bine dorintele/gusturile/pasiunile ca persoana iubita. Daca te afli totusi intr-o “pana de inspiratie” iata un filmulet care ar putea sa te duca pe drumul cel bun. Enjoy si mult noroc la cumparaturi! 🙂