X

cadou pentru ea

Cadou pentru ea, fata “deghizata” in baiat

Nu trebuie sa fie roz, cu puf, cu slipici, plusat, Doamne-fereste daca te gandesti sa il parfumezi, un cadou pentru ea, prietena ta care iubeste blugii largi si nu intelege rostul machiajului, poate fi o adevarata provocare. Am si eu o astfel de prietena, pe care am suspectat-o, atunci cand ne-am cunoscut, ca ar avea anumite preferinte amoroase deosebite… Insa cu timpul mi-a demonstrat contrariul si am descoperit-o ca fiind o fata, ca orice alta fata, imbracata in haine baietesti.

Acum ceva timp mi-a marturisit cat de mult apreciaza ca nu incerc sa o „convertesc”, mai exact sa o conving ca multe alte prietene sa puna putina culoare la ochi, sa incerce o fusta, sa fie mai feminina si sa „vorbeasca frumos”… 🙂

Totusi, gasirea unui cadou pentru ea nu a fost unul dintre cele mai usoare task-uri de dus la bun sfarsit… Dupa ce mi-am stors creierii mult si bine, am ajuns la concluzia ca prietena mea deosebita nu va fi data pe spate de niciun obiect indesat intr-o cutie cu funda. Asa ca mi-am shimbat abordarea si am inceput sa ma gandesc la un cadou pentru ea…altfel.

Cadou pentru ea: o lista

Cunosc putini oameni care ar fi incantati de o lista de cadouri din care sa aleaga ce vor ei – sau cel putin, nu sunt multi cei care vor sa recunoasca asta. Insa prietena mea cea directa, nu sufera „fandosisme din acestea”, cum le spune ea spre amuzamentul meu. Fraza: „Anul asta nu ti-am luat nimic!” nu a trezit vreo urma de dezamagire pe fata ei baietoasa si totusi frumoasa. S-a uitat strengareste la mine si mi-a zambit din coltul gurii, „mirosind” ca i-am pregatit ceva: un cadou pentru ea, care s-a dovedi perfect, pana la urma.

Iata lista din care si-a ales singura un cadou pentru ea, fetita fara fustite si codite:

cadou pentru ea

  • Un curs de teatru – pentru ca uneori iti place sa joci teatru…macar sa iti iasa bine 😉
  • Un workshop de creativitate – pentru ca stiu ca ti-e groaza sa vorbesti in public 😛
  • Bungee Jumping –pentru ca tu cazi mereu in picioare 😀
  • Zbor cu avionul – ca sa fii si tu, macar o data, cu capul in nori 🙂

Dupa ce a ras copios, dupa ce m-a informat ca are nevoie de ceva timp de gandire pentru a alege, dupa ce s-a rasucit de pe o parte pe alta o noapte intreaga (mi-a zis a doua zi incercanata)… a dat verdictul: bungee jumping. Tot vroia sa faca ceva extrem si s-a gandit ca sigur nu o sa mai aiba ocazia sa o faca pe gratis…asa ca, de ce sa nu profite?:)

Si uite asa, listuta mea a fost cel mai frumos cadou pentru ea pe care as fi putut sa i-l ofer…

La anu’, facem alta… 😀