X

cadou majorat

Cadou majorat. Un moment important, un dar pe masura

A venit! Astazi este, in sfarsit ziua cea mare, ziua din care poti sa conduci, sa consumi alcool, sa ignori absolut toate bulinele de la filme…si cam atat; a sosit ziua in care devii adult. Nu, nu tu, tu mai ai de asteptat sau…de regretat ultimii ani ai adolescentei, dar astazi e majoratul unei persoane dragi tie.

Si in entuziasmul ce planeaza asupra acestei zile, tie nu-ti sta gandul decat la un singur lucru: cadou majorat. Dar stai linistit, nu este decat un singur lucru care trebuie sa defineasca un cadou de majorat: sa fie ALTFEL! Cam greu, nu-i asa?

Cadou majorat. Bun venit in lumea reala!

Atat tie, cat si prietenului tau ce implineste frumoasa varsta de 18 ani. Si tie iti urez acest lucru referindu-ma la lumea incadou majorat care este atat de greu sa faci o surpriza cu adevarat de neuitat, sa gasesti un cadou cu adevarat special. Vointa exista, doar ideile intarzie sa apara…

Dar hai sa ne gandim impreuna: tu ce-ai primit de majorat? Nici nu prea-ti mai amintesti, nu-i asa? Eu imi aduc aminte ca am primit o suzeta de la cativa prieteni, pe vremea in care ideea nu era complet uzata si banala. O mai am si azi. 🙂 A fost si petrecerea de majorat, una in care in loc sa ma distrez la maxim eu, am stat cu grija ca ceilalti sa se simta bine…si cam atat imi amintesc. A fost frumos, dar nu neaparat special.

Eu propun sa fii eficient (mai ales daca nu mai ai foarte mult timp pentru cautat cadou de majorat) si sa te gandesti scurt si la obiect: ce i-ai putea darui pentru a face ziua majoratului una pe care sa o tina minte, in detaliu, tot restul vietii?

Cadou majorat – cadou perfect pentru o zi…perfecta

cadou majoratDeci uita de tricouri personalizate, biberoane sau alte astfel de banalitati si gandeste-te la sentimentele asociate majoratului, acel moment in care simti ca toata lumea e a ta: libertate, aventura, curaj, putere. Ce sa mai, la 18 ani te simti un zeu. Iar cum nectar si ambrozie ii poti darui mai greu, fa-i cadou de majorat o experienta de neuitat!

Marcheaza acest nou inceput al vietii cu o aventura plina de adrenalina cum ar fi…un zbor cu parapanta sau o saritura de la inaltime bungee-jumping, iar daca prietenul tau e o fire mai cuminte, pune tara la cale cu gasca si surprindeti-l cu o zi de nastere pe mare. Ei, in aceste conditii crezi ca ar putea vreodata uita ziua in care a spus adio copilariei? Eu pariez ca nu.

Sa sarbatorim, deci! La multi ani! 😀