X

cadou fara bani

Cadou fara bani. O zi de relaxare

Asteptam weekend-ul cu un freamat teribil de cum se face miercuri. Umplem cele doua zile ale sfarsitului de saptamana cu iesiri din oras, la mare sau la munte. Cei care opteaza pentru ramasul in oras vor umple mall-urile, parcurile, teatrele, cluburile… Iar pentru toate astea e nevoie de bani, nu?

Muncim toata saptamana ca la sfarsit sa ne rasplatim din plin. Simtim nevoia de a ne face noua insine cadouri pentru eforturile depuse. Pana si eu procedez asa, insa atunci cand nu sunt resurse financiare  stiu sa-mi ofer, fara sa astept atentiile iubitului, un cadou fara bani. Se numeste o zi de relaxare.

Un cadou fara bani dar plin de imaginatie

Incep sambata dimineata cu o cafea buna si un ziar cu iz de laptop; mai aflu, cu muzica preferata in surdina, ce se intampla pe la noi si pe la altii. Urmeaza apoi ore lungi de citit, inca imbracata in pijamale, din romanul care mi-a facut cu ochiul saptamani la rand.

La capatul zilei ma aflu in prezenta unei prietene dragi si a unui alt cadou fara bani: ceai cu parfum de vanilie – yamiii! La rasarit de noapte se lasa cu un film, un popcorn si un somn usor pentru cea care, in timpul saptamanii, are visele invadate de Imperiul rapoartelor finaciare.

Money can’t buy happiness; it can, however, rent it.

cadou fara baniCadou fara bani si momente fara stres

Aceste clipe de liniste, de odihna, imprastiate peste tot sfarsitul de saptamana sunt mult mai valoroase decat acele momente de mandrie profesionala culminata cu nopti nedormite de prea mult stres.

Avem nevoie de un asemenea cadou fara bani, cu ajutorul  caruia sa ne detoxifiem organismul – de griji si obsesii job-iene.