X

cadou de sfantul valentin

Tu ce impachetezi drept cadou de Sfantul Valentin?

E mare nebunie zilele astea cu sarbatoarea Sfantului Valentin, sfant recunoscut ca patron al indragostitilor. Indiferent daca il hulim sau il…ridicam in slavi, nu avem cum sa trecem cu vederea ziua in cauza. E aproape imposibil , avand in vedere ca toata lumea vorbeste despre ea – de bine sau de rau. Alte indicii ar mai fi vitrinele magazinelor, impopotonate cu inimioare si alte accesorii ale iubirii, sau goana febrila dupa cadouri.

Te trezesti astfel in fata marei dileme (daca nu cumva esti single): ce sa-i cumpar anul asta? Te simti apoi cuprins(a) de ameteala, in mijlocul unui vartej de buchete de flori, inimioare de plus, bijuterii, rame foto, si tot felul de alte cadouri-cliseu care iti fac picioarele sa tremure din incheieturi. Stii ca trebuie sa fie altceva.

Daca trebuie sa cumperi un cadou de Sfantul Valentin…

…atunci macar fa un minim efort si nu intra in categoria celor pun mana pe ultimele felicitari kitsch! Sincer nu cred ca s-a inventat reteta cadoului perfect de Valentine’s Day, succesul fiind atat de dependent de gusturile, placerile si pasiunile celor care formeaza cuplul. Insa, daca e sa celebrezi ziua iubirii asa cum trebuie, cadoul care se apropie cel mai mult de perfectiune ia, dupa parerea mea, forma timpului petrecut impreuna.

Gandeste-te la lucrurile care va fac placere amandurora, la pasiunile voastre comune sau la lucrurile care lipsesc ori sunt prea rare in relatia voastra.

Cadou de Sfantul Valentin: dincolo de cliseu

Asadar, ce-ti propun este sa inchizi ochii in fata acelor lucruri care poarta de obicei fundita de cadou pentru Ziua Indragostitilor si sa gandesti…in afara cutiei. Oferiti-va timp pretios impreuna, nu obiecte care nu au nicio sansa in fata probei timpului! 🙂