X

Esti gata pentru un tratament spa relaxant fara sa fie nevoie sa iesi din casa? Tot ce ai de facut este sa iti suni maseurul terapeut preferat sau daca nu ai unul inca, sa cauti informatii despre cel mai bun terapeut din zona. Iata cum poti organiza o sedinta de masaj chiar in confortul propriei case mai repede decat te astepti.

O sedinta de terapie prin masaj iti permite sa te bucuri de relaxare instant, fara sa fie nevoie sa mergi la spa. Este o varianta ideala de masaj pentru:

  •  Prieteni si cupluri, fie acasa fie la un hotel. Masajul poate fi facut de mai mult de un singur terapeut, in functie de cum vrei sa te bucuri de masaj: in doi sau pe rand.
  •  Persoane varstnice sau cu dizabilitati. Masajul terapeutic este excelent pentru artrita si pentru alte afectiuni cronice.
  •  Femei insarcinate si proaspete mamici. Masajul este adaptat circumstantelor individuale ale fiecaruia.
  •  Un eveniment de familie sau o reuniune intre prieteni. In acest caz, opteaza pentru un scaun de masaj si propune-ti undeva la 15, 20 sau 30 de minute de persoana.
  •  Un meeting de echipa, la birou sau in alta parte. Pentru acest gen de grup, masajul pe scaun este ideal.

Avantajele masajelor acasa

  •  Un masaj mobil (sau unul facut acasa) te scuteste practic de tam tam si de orice agitatie.
  •  Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la trafic, sau la probleme cu parcarea, si nu e nevoie sa iti bati capul cu o haina, cu ghete si cu tot ce mai inseamna sa te imbraci pentru o iesire din casa.
  •  In schimb, poti ramane in confortul tau de acasa. Iar la finalul sedintei de masaj, poti merge direct la o baie fierbinte sau la somn.
  •  Nu ai nevoie decat de suficient loc pentru o masa de masaj (sau pentru un scaun de masaj), o priza pentru muzica, si acces la o baie pentru spalat pe maini.
  •  Poti intreba daca terapeutul ofera si servicii suplimentare, precum tratamente cosmetice, manichiura si pedichiura si masti faciale.

Cat costa?

In general pretul unui masaj acasa este usor mai mare decat la un salon sau la spa. Insa adesea pot exista discounturi si e bine sa intrebi.
Poti beneficia de reduceri daca rezervi mai multe date sau daca faci o programare de grup.
Tine cont ca majoritatea maseurilor care vin acasa nu se deplaseaza decat pentru masaje de minim o ora si ca e posibil sa aplice si costuri extra, daca deplasarea se face pe distante mari. Pune aceste intrebari inainte de a face programarea la masaj.
Pentru masaje de grup pe scaun, e posibil sa existe un pret pe minut.

Cand esti gata pentru un rasfat personal…

Un maseur terapeut mobil iti va permite sa iti faci plinul de ingrijire si rasfat, mai ales daca iti lipseau de mult sau daca le-ai neglijat in ultima vreme.
Vei avea parte de un masaj care iti va vindeca muschii, alaturi de aromaterapie si de o ambianta calmanta de care ai nevoie pentru a te relaxa si a te simti bine.
Tot ce trebuie sa faci este sa stabilesti o programare si sa te lasi dus de val intr-o lume a senzatiilor delicate!

Sursa: https://www.yellowpages.ca/tips/is-it-affordable-to-have-a-massage-at-home/