X

barbatul ideal

Visezi la barbatul ideal? Ei bine, noi nu l-am gasit

Cum ar trebui sa arate barbatul ideal? Ce asteptari ar trebui sa avem de la masculii care ne dau tarcoale si…cum il gasim pe cel mai bun? Ce filtre ar trebui sa folosim, care sunt trasaturile care ar trebui sa ne puna pe fuga si cum ii facem sa ne doreasca pe cei mai buni dintre ei? Acestea sunt intrebari la care ar putea sa iti „raspunda” anumite reviste glossy destinate femeilor, care sunt extrem de atrase de subiect.

Barbatul ideal, “croit” dupa masurile tale

Acelora dintre voi care inca mai credeti in…retetele oferite de tot felul de publicatii, nu va pot oferi decat o singura recomandare prieteneasca: nu o mai faceti! Sunteti unice, asadar barbatul ideal pentru fiecare dintre voi e unic.

Sa ne distram totusi putin cu 7 tipuri de…barbat adorat de femei:

1. Tipul romantic. Profil: este un romantic incurabil, este mereu „inarmat” pana in dinti cu flori, ciocolata si…invitatii la cine.barbatul ideal

De ce e irezistibil: o femeie iubeste sa se simta apreciata, rasfatata si, in acelasi timp, adora sa raspunda in mod romantic gesturilor lui

2. Tipul sigur pe el. Profil: poseda o aura a puterii si controlului, nu se simte amenintat de „masculii” din jurul lui.

De ce e irezistibil: barbatul increzator in fortele lui nu cauta aprobare din partea femeii de langa el, si asta il face sa fie si mai dorit.

3. Artistul. Profil: spontan, creativ, talentat, neinteles.

De ce e irezistibil: Fiecare femeie isi doreste sa se simta unica si speciala. Nu exista cale mai sigura catre acest deziderat decat a se transforma in muza unui artist. Barbatii cu fire artistica intriga si le atrag ca niste magneti pe femeile care isi doresc ca, intr-un fel sau altul, sa fie incorporate in arta lor.

4. Strainul. Profil: vine de departe, are un accent simpatic si un mod diferit de a vedea lumea.

De ce e irezistibil: Carisma, carisma si inca o data carisma. Are un…je ne sais quoi, e altceva fata de barbatii autohtoni, trezeste curiozitatea.

5. Rebelul (baiatul rau). Profil: rebelul ajunge acolo unde il poarta valurile vietii, poate calare pe o motocicleta, nu prea tine seama de consecintele purtarii lui, se ghideaza dupa propriile reguli.

De ce e irezistibil: e greu de explicat. Toate femeile isi doresc la un moment dat sa cucereasca un baiat rau. Poate fi vorba de atitudinea nepasatoare in fata regulilor, de tineretea pe care o emana prin toti porii sau poate pur si simplu domnisoarele isi doresc sa reuseasca ceea ce altele nu au putut: sa imblanzeasca „fiara”. Dar oare rebelul nu isi pierde farmecul odata cumintit?

6. Tipul inteligent. Profil: vorbeste despre lucruri fascinante, are un simt al umorului debordant, e interesat (si) de felul in care gandesti.

De ce e irezistibil: nu te plictiseste, te face sa razi cu gura pana la urechi, reusiti sa realizati o conexiune la nivel intelectual, extrem de pretioasa pentru succesul relatiei.

7. Gentleman-ul. Profil: iti deschide portiera si iti ofera mana lui, vine sa te ia da acasa de fiecare data cand va intalniti, are mereu grija sa stie ce iti doresti.

De ce e irezistibil: Dupa ce o femeie „si-a luat portia” de baieti rai, ea isi reevalueaza prioritatile si nu de putine ori se va opri la acel barbat care…e atent cu nevoile si sentimentele ei. Hmm, asa o fi? 🙂

Cum arata barbatul tau ideal?