X

AutoStire auto. Se inregistreaza tot mai des  victime ale abuzului de frumusete la volan

Cum era vorba aia? Ca femeia trebuie sa fie frumoasa si atragatoare ca sa aiba barbatul dupa ce intoarce capul, nu? Si ce te faci cand frumusetea unei femei este insotita de frumuseteta unui auto pur sange? Dupa ce intorci capul mai intai? Ce studiezi? Ce forta nebanuita te arunca-n contemplare? Zambetul ei malefic sau sunetul ametitor al motorului asteptand verdele de la semafor?

Asa e, ti-e destul de greu sa-mi raspunzi pentru ca la o asemenea aparitie – care deja a cucerit strazile si simturile publice masculine – nu stii ce sa scanezi mai intai. Uploadezi in sertarasele mintii tale un fisier cu forma perfecta a buzelor ei, cu ochii migdalati ce se potrivesc minunat cu nuanta parului, cu mainile subtiri si delicate ce controleaza puternic volanul si schimbatorul de viteze… 😉

Constati ca mai ai putin timp pentru incarcarea unor imagini cu accesoriile auto si totusi reusesti sa scanezi jante, spoilere, oglinzi sofisticate, scaune din piele, mii de butoane aranjate pe bord si boxe auto din care susura o muzica disco…Cata satisfactie! Cata admiratie pentru cele vazute!

Subiectul lui preferat…normal…demeniul auto

AutoHaideti sa va spun cum se manifesta si iubitul meu in conjucturi similare:”Draga mea, ai vazut  acel auto? Tu stii cati cai putere poate tine sub capota un asemenea bolid? Ai observat ce dotari avea si cat de frumos se imbinau designul avangardist cu farurile? Oare ce viteza crezi ca poate atinge? Si sunetul, da, sunetul impecabil al motorului l-ai auzit?”…

Eu am replicat: „Ihmmm nu, dragul meu, nu am observat  toate astea. Eram prea ocupata cu aruncatul sagetilor pline de invidie catre acea tipa „simpatica”…

Cum poate afecta cultura auto relatiile de cuplu

Pentru ca nu de putine ori intram in sedinte in care fiecare dintre noi vorbea limbi diferite (el despre tot ce inseamna industria auto, eu despre shopping, make-up etc) si evident, nu ne intelegeam, m-am gandit ca trebuie sa schimb macazul in directia fructificarii pasiunii sale.

Astfel ca sa nu mai trezeasca  vorbind de unul singur, in prezenta mea, despre mai stiu eu ce concept-car, am indraznit sa-i ofer drept cadou un curs de pilotaj. Atunci cand nu poti domestici fiara de unul singur trebuie sa o arunci in mijlocul altor fiare.

Every man on horseback is an arrogant man, however gentle he may be on foot.The man in the automobile is one thousand times as dangerous.

 

Cursul de pilotaj s-a dovedit a fi unul foarte bun pentru relatia noastra intrucat printul si-a facut coechipieri de hobby cu care vorbeste aceeasi limba, fara echivocuri si grimase plictisite.

Prietenul tau, auto, nu te lasa la greu

Special pentru tine, conform spuselor sale, am notat in carnetel (altfel uitam) ca un curs de pilotaj educa foarte mult comportamentul soferului in trafic si il invata cum sa controleze autovehiculul in situatii dificile cauzate de vreme (averse puternice si gheata). Pe langa asta a deprins tehnici de franare la diferite viteze  si de optimizare a traiectoriei la viraje.