X

aniversare pe mare

Aniversare pe mare… Deschide ochii, e adevarat!

Iubesc marea. Iarna ma simt ca un peste pe uscat si as face orice sa gonesc anotimpul rece ca sa pot fugi la mare. Pe 1 mai in fiecare an, stii unde ma gasesti… Cum unde? La mare, sarbatorind deschiderea unui lung sir de drumuri catre intinderea nesfarsita de apa.

In mod convenabil, ziua mea de nastere este chiar in luna lui Cuptor si anul asta m-am hotarat sa imi iau prietenii si sa ii arunc in mare. Glumesc! 🙂 O sa fim cu totii la mare pe un yacht numai al nostru, asa ca pentru o adevarata sarbatoare pe valuri.

Aniversare pe mare: Sarbatorirea adevaratilor oameni ai marii

O aniversare pe mare cred ca e tot ce iti poti dori daca esti unul dintre oamenii marii, unul dintre acei oameni care iubesc sentimentul de libertate, de putere si in acelasi timp de liniste interioara pe care doar marea il poate oferi. Nimic nu se compara cu clipele in care te scufunzi in adancurile intinderii albastre, clipe in care parca toate simturile iti sunt revigorate si grijile dispar ca prin minune pentru a face loc unei energii aproape nepamantesti…

In afara de sentimentele minunate care te cuprind cand pasesti din nisipul fierbinte in apa racoroasa a marii trebuie sa recunosti ca marea mai inseamna ceva: distractie. Cel putin pentru mine, cele doua ingrediente: marea si prietenii au alcatuit intotdeauna reteta perfecta pentru distractie.

Live in the sunshine, swim the sea, drink the wild air…

Ai observat ca oamenii rad mai mult la mare, au o doza mai mare de nebunie si nu se mai supara din orice? Aceste simptome se  intalnesc la mai toti cei de pe plaja sau din apa si duc la o singura concluzie:  vraja marii i-a atins pe toti.

Cat te costa o aniversare pe mare? Gresit! Intrebarea corecta incepe altfel…aniversare pe mare

Te-am convins sa iti aduni prietenii de ziua ta si sa petreceti pe un yacht numai al vostru? Inima iti bate puternic numai cand te gandesti la asta? Okay…te-ai decis. Vrei si tu o aniversare pe mare! Acum vine vremea sa te gandesti la partea financiara. Poate ca nu e tocmai ieftin sa te sarbatoresti pe valuri, de aceea cea mai buna idee e sa transformi petrecerea in cadou. Ajungem usor usor la formularea corecta: Cat va costa o aniversare pe mare?

Poti sa le sugerezi prietenilor ca e okay sa nu iti mai cumpere zeci de cadouri mici si sa apeleze la “sfanta” cheta pentru a-ti oferi tie cadoul perfect si lor o petrecere cum nu au mai trait.

Eu asa am procedat si sincer nu am auzit sa se planga careva…Normal ca nu vor plati ei toata suma, voi contribui si cu o parte deloc de neglijat din suma totala.

Lasand la o parte aspectele financiare, gandeste-te cat de frumos va fi cand vei desface sampania la apus, iar lumina rosiatica a soarelui se va oglindi in apa marii si in paharele pe care le vei ciocni cu prietenii tai. Cu siguranta, frumusetea acestui moment va va imbata pe toti…la figurat normal! 🙂

Eu una nu mai rezist de nerabdare si abia astept sa povestesc cum a fost. Astept si povestea ta!