X

Noua moda in materie de sport? CrossFit.

Banuiesc ca ai si tu cel putin un prieten practicant de CrossFit… Se aproprie un eveniment important si el este personajul principal? Si iar nu știi ce cadou să-i faci? Nu te îngrijora, există idei pentru fiecare! Uite doar cateva, care te pot scoate din bucluc:

Cadouri tematice CrossFit:

Poster motivațional cu „Keep Calm and Snatch On” 
Cei care cunosc suficient de bine un practicant de CrossFit, știu că aceștia sunt pasionați de ceea ce fac. Printeaza un poster cu „Keep Calm and Snatch On”, il înrămezi și i-l dăruiești iubitorului de cross-fit din viața ta. Si gata cadoul!

RockGuards II (ShinSkins) 
Ce zici de un cadou care să-i ajute să practice sportul preferat în condiții de confort și siguranță? În cadrul ședințelor de cross-fit, participanții se pot răni, așa că ShinSkins îmbină utilul cu plăcutul. Ce sunt ShinSkins? Un fel de jampiere, care protejează gambele de tăieturi, zgârieturi, infecții sau orice alte leziuni ce pot surveni în timpul ridicării de greutăți, cățărării cu frânghia sau altor mișcări tipice CrossFit. Sunt făcute din neopren și lycra, prevăzute cu fermoar și curele ușor de manevrat. În plus, arată destul de drăguț, nu?

Remedii naturale pentru relaxare și alinarea durerii 
Pentru a-ți ajuta iubitorul de CrossFit să se recupereze mai ușor după efort, îi poți oferi produse de baie cu minerale: un amestec relaxant de uleiuri esențiale și extracte de eucalipt, mentă și mentol răcoritor, sare de mare și sare Epsom, menite să elimine impuritățile și să relaxeze mușchii.

Difuzor wireless cu bluetooth rezistent la apă 
Cei care practică CrossFit adoră să-și facă exercițiile pe muzică. Acest mic dispozitiv mic dispozitiv redă foarte bine sunetul și tot ce trebuie făcut este să-l conectezi la telefon. De asemenea, poate fi transportat cu ușurință, fiind ideal pentru cei care călătoresc mult.

GermBloc Sport Pak
Sălile de sport sunt pline de tot felul de germeni, dat fiind că sunt frecventate de foarte mulți oameni. Dacă sportivul tău are fobie de germeni, cadoul ideal este GermBloc Sport Pak. Setul include spray anti-microbi, ce protejează echipamentul sportiv împotriva germenilor, și loțiunea dezinfectantă non-alcoolică pentru mâini. Asta e pentru mine! 🙂

Apărătoare pentru încheieturi
Dacă sportivul tău ridică greutăți, face flotări, Yoga sau orice mișcare ce implică încheietura mâinii, cu siguranță are nevoie de apărătoare. Sunt utile pentru a ține încheietura fermă, a împiedica sucirea mâinii sau alte accidentări, scăzând presiunea de pe tendoane. În plus, sunt drăguțe, nu-i așa?

Jurnal MNB Lorna Jane 
Sportivii au, în general, o viață ordonată. Le place să planifice, să noteze ce au de făcut, ce au făcut deja și tot felul de lucruri, că țin sau nu de cross-fit. Jurnalul MNB Lorna Jane are un design frumos, 214 pagini cu motivație, inspirație, rețete, provocări și mult spațiu pentru planificare. Un cadou perfect la început de an!

Sau… ii poti cumpara un abonament cu cateva sedinte de CrossFit.

 

Sursă: fitbottomedgirls.com