X

theme-candid-portraits-smile-woman-girl-40064-large

6 intrebari care te vor ajuta in alegerea unui cadou potrivit

Chiar daca te pricepi sau nu la alegerea cadourilor, poti reusi sa oferi un cadou cu adevarat special. Aici ai cateva intrebari la care te poti gandi, inainte de a oferi urmatorul cadou:

  1. Cum pot sa decid ce voi oferi?

Uneori exista atat de multe optiuni, incat este chiar dificil sa te opresti la o singura idee. Gandeste-te daca vrei ceva specific sau te orientezi catre cadouri mai generale. Uneori te poate ajuta si sa te gandesti la o tematica ( daca aniversarea este in apropierea unei sarbatori).

  1. Care ii sunt hobby-urile?

Unele persoane chiar adora atunci cand primesc cadouri legate de hobby-urile lor. Si de ce nu, doar sunt exact pe placul lor. Chiar multe dintre aceste persoane, desi stiu exact ce le place, nu se incumeta sa isi faca singure cadou anumite experiente legate de acele hobby-uri.

  1. Daca nu au hobby-uri, atunci cum sunt ei de fapt?

Gandeste-te la felul lor de a fi. Au o fire mai calma? Le place aventura, adrenalina? Iubesc mai mult apa sau zapada? La munte sau la mare? Mancarea sau bautura? Sau poate ambele..

  1. Cadoul meu va face diferenta?

La acest punct, vrei sa fii convins de faptul ca ceea ce tu oferi va fi semnificativ. Gandeste-te la o explicatie clara pentru ideea ta. Va aduce cadoul satisfactie? Daca da, cat va dura amintirea acelui moment? Cum ar arata zambetul de pe chipul persoanei, atunci cand il va primi? Va fi si acesta de durata?

  1. Va fi experienta satisfacatoare?

Fiind persoana care ofera, meriti un simplu “multumesc”. Dar mai meriti sa stii si faptul ca investitia ta ti-a adus mai mult decat atat. Pe langa simplul multumesc, mai mult ca sigur vei fi si responsabil pentru povestile pe care sarbatoritul le va spune celorlalti, despre cel mai surprinzator cadou pe care l-a primit vreodata!

  1. Cum te-ai simti tu daca ai primi cadou o experienta?

Incearca sa iti imaginezi sentimentul, emotia, nerabdarea! In felul acesta, vei sti exact cum s-ar putea simti si celalalt, in momentul in care va experimenta surpriza.

Daca si dupa toate astea inca mai consideri dificila alegerea, atunci rezolva indecizia cu un voucher cadou. In felul acesta chiar nu vei da gres! Tu alegi valoarea, iar persoana care il va primi isi va alege singura cadoul preferat. Pana la urma, exista solutii pentru orice!

pexels-photo-89478-large